Novo

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Drama
 • 188  Antikörper Aka Antibodies (2005)
  INFO
  Antitela (2005) on IMDb
  Dugo traženi serijski ubica Gabrijel Endžel biva uhapšen u jednom od spektakularnih policijskih operacija. Policajac iz jednog malog mesta, Majkl Martinez odlazi u velegrad kako bi ga saslušao. Nakon saslušanja povezuje jedno brutalno ubistvo sa metodom ubice.

  Director: Christian Alvart
  Writer: Christian Alvart
  Stars: Norman Reedus, Christian von Aster, André Hennicke
 • 1532  Working Girl (1988)
  INFO
  Zaposlena devojka (1988) on IMDb
  Tess McGill je pametna, božanstvena i požrtvovna. No njezin se život čini kao neprekidan krug putovanja na posao na Staten Island, pohotnih šefova i malih plaća. Međutim, odlučna je u nakani da iskoristi svoj mozak i talenat kako bi se izvukla iz života tajnice i ušla u više krugove njujorške brokerske industrije. Ne zadugo, Tess shvaća da je u borbenoj zoni i da će se morati poslužiti taktikom komandosa ako želi preživjeti.

  Director: Mike Nichols
  Writer: Kevin Wade
  Stars: Melanie Griffith, Harrison Ford, Sigourney Weaver
 • 52  The King of Comedy (1982)
  INFO
  Kralj komedije (1982) on IMDb
  Džeri Langford je popularan stand-up komičar, kog gledaoci naprosto opsedaju. Tako ga nakon snimanja još jedne emisije, pred studijom dočeka mnoštvo obožavatelja, među kojima je i otkačena Maša, koja uspeva da mu se uvuče na zadnje sedište automobila. Rupert Pupkin, ekscentrični tridesetpetogodišnjak nudi Džeriju pomoć oko devojke i ulazi sa njim u auto. Tokom vožnje objašnjava mu da je i on talentovani komičar i da bi ga Džeri za protivuslugu mogao ugostiti u studiju. Langford mu obećava da će ga pozvati, ali samo da bi ga se rešio. Rupert već idućeg dana dolazi u njegov studio, insistirajući da ga primi. Njegova sekretarica traži od Ruperta snimak njegovog nastupa, te on odlučuje da je osigura.

  Director: Martin Scorsese
  Writer: Paul D. Zimmerman
  Stars: Robert De Niro, Jerry Lewis, Diahnne Abbott
 • 75  Something the Lord Made (2004)
  INFO
  Something the Lord Made (TV Movie 2004) on IMDb
  Mladi kirurg dr. Alfred Blalock (A. Rickman) godinama je radio pokuse na psima, na kojima je prvi put isprobao i operaciju na srcu. Njegova desna ruka u tim pokušajima bio je crnac Vivien Thomas (M. Def), daroviti mladić koji je od ranog djetinjstva želio postati liječnik. Budući da je bio iz siromašne crnačke obitelji, nije imao gotovo nikakve mogućnosti da studira. U laboratoriju dr. Blalocka bavi se istraživanjima problema sa srcem, ali je istodobno dizajnirao i stvarao nove instrumente za operaciju. Blalock i Thomas zajedno su iz Nasvillea prešli u glasovitu bolnicu John Hopkins u Baltimoreu, gdje su nastavili istraživanja i pokuse.

  Director: Joseph Sargent
  Writers: Peter Silverman, Robert Caswell
  Stars: Alan Rickman, Yasiin Bey, Kyra Sedgwick
 • 67  The Life and Times of Judge Roy Bean (1972)
  INFO
  The Life and Times of Judge Roy Bean (1972) on IMDb
  Krajem 19. stoljeća područje zapadno od rijeke Pecos u Teksasu sinonim je bezakonja. Roy Bean dojaše u mjestašce zapadno od Pecosa koje se sastoji od improvizirane krčme, korala i par daščara. Tu ga pretuku lokalni nasilnici, nakon čega ga njeguje mlada Meksikanka Maria Elena. Oporavljeni Bean vraća se u krčmu i ubije sve koji su ga zlostavljali, zatim ih kršćanski pokopa te potom samog sebe proglasi sucem. Uskoro imenuje i pomoćnike te odlučno provodi zakon koji sam kreira na licu mjesta. Maria Elena postaje mu družicom, a mjestašce s godinama raste i razvija se, dok sudac njeguje fiksaciju na popularnu glumicu Lily Langtrey koju nikad nije upoznao i za uvredu koje propisuje drastične kazne...

  Director: John Huston
  Writer: John Milius
  Stars: Paul Newman, Ava Gardner, Roy Jenson
 • 1323  Barney's Version (2010)
  INFO
  Barnijeva verzija (2010) on IMDb
  Barnijeva životna priča se proteže tokom četrdeset godina i preko dva kontinenta - uključuje tri njegove žene, skandaloznog oca i šarmantnog najboljeg prijatelja. Priča nas vodi kroz mnogobrojne uspone, i još više padove, iz dugog i zanimljivog života antiheroja - nezaboravnog Barnija Panofskja. Bazirana na nagrađivanom romanu Mordekaja Ričiera, Barnijeva verzija je topla, mudra i britka priča o običnom čoveku koji vodi neobičan život

  Director: Richard J. Lewis
  Writers: Mordecai Richler , Michael Konyves
  Stars: Paul Giamatti, Dustin Hoffman, Rosamund Pike
 • 69  The Greatest Game Ever Played (2005)
  INFO
  Najveća igra ikad odigrana (2005) on IMDb
  Kad 1879. godine na imanje njegove obitelji na britanskom otoku Jersey stigne skupina otmjenih poslovnih ljudi, dječak Harry Vardon (J. Paxton) ne sluti da će to temeljito promijeniti i odrediti njegovu budućnost. Tijekom sljedeća dva desetljeća Vardon (S. Dillane) će postati najslavniji britanski i svjetski igrač golfa. Među mnoštvom gledatelja koji s oduševljenjem prati Vardonov nastup je i dječak Francis Ouimet (M. Knight), koji povremeno radi kao nosač golf-palica. On je dijete iz radničke obitelji, čiji otac Arthur (E. Koteas) i majka Marry (M. McPhail) mukotrpno prehranjuju obitelj.

  Director: Bill Paxton
  Writers: Mark Frost , Mark Frost
  Stars: Shia LaBeouf, Stephen Dillane, Elias Koteas
 • 14731  Sydney White (2007)
  INFO
  Super luzeri (2007) on IMDb
  Sidni Vajt je upravo stigla na fakultet, spremna i orna da se učlani u sestrinstvo kome je pripadala njena pokojna majka. Nekada davno, ovo sestrinstvo je bilo ugledno, ali otkako se na čelu studentskog veća nalazi beskrupulozna Rejčel, stvari su se naglo promenile. Posto je preživela sve testove inicijacije, Sidni brzo dospeva na crnu listu jer se usudila da dovede u pitanje Rejčelin način rada. Nemajući gde da ide, ona se učlanjuje u najmanje popularno udruženje i odbačena Sidni se uskoro sprijateljuje sa najvećim autsajderima među studentima. Iako ovi momci nisu naročito popularni, vremenom Sidni shvata da su njeni novi prijatelji zanimljive i zaista pametne osobe, naročito Tajler.

  Director: Joe Nussbaum
  Writer: Chad Gomez Creasey
  Stars: Amanda Bynes, Sara Paxton, Matt Long
 • 1679  Seraphim Falls (2006)
  INFO
  Seraphim Falls (2006) on IMDb
  Američki Građanski rat se završio, a pukovnik Morsman Karver ima još jednu poslednju misiju: da pronađe i ubije Gideona bez obzira na sredstva. Posle pet godina konačno ga pronalazi, ali to je tek početak duge i nemilosrdne potere u kojoj će mnogi izgubiti živote pre nego što se Karver i Gideon konačno sukobe licem u lice.

  Director: David Von Ancken
  Writers: David Von Ancken, Abby Everett Jaques
  Stars: Pierce Brosnan, Liam Neeson and Anjelica Huston
 • 223  Ying Aka Shadow (2018)
  INFO
  Ying (2018) on IMDb
  Ep o borilačkim veštinama, čija je radnja smeštena u vreme Tri kraljevstva (AD 220–280).

  Director: Yimou Zhang
  Writers: Wei Li, Yimou Zhang
  Stars: Chao Deng, Li Sun, Ryan Zheng
 • 83  Mademoiselle Chambon (2009)
  INFO
  Mademoiselle Chambon (2009) on IMDb
  Jean vodi prilično običan život: veselo provodi dane između gradilišta i kuće, uz društvo voljene supruge i sina. Osjeća se ugodno u svojoj rutini. Kada jednoga dana dođe po sina Jeremyja u školu, susreće gospođicu Chambon, sinovu učiteljicu. Ona je disketna, elegantna, očaravajuća, na neki način potpuno strana njegovoj okolini. Ovaj slučajan susret bit će prekretnica u njegovu dobro organiziranom životu. Prilika za promjenu ili ludost za kojom treba žaliti?

  Director: Stéphane Brizé
  Writers: Stéphane Brizé , Florence Vignon
  Stars: Vincent Lindon, Sandrine Kiberlain, Aure Atika
 • 49  Joueuse Aka Queen to Play (2009)
  INFO
  Joueuse (2009) on IMDb
  Sredovečna sobarica Helen ima novootrkrivenu opsesiju šahovskom igrom, što je navodi na ideju da zatraži tutorstvo nad američkim iseljenikom. Ovo dovodi do transformacije njihovih života...

  Director: Caroline Bottaro
  Writers: Caroline Bottaro, Bertina Henrichs
  Stars: Sandrine Bonnaire, Kevin Kline, Francis Renaud
 • 3341  Fatal Attraction (1987)
  INFO
  Fatalna privlačnost (1987) on IMDb
  Avantura za jednu noć pretvara se u noćnu moru kada ljubavnica počne da ga progoni. On uskoro uviđa da je ništa neće zaustaviti dok ga ne dobije samo za sebe. Samo koliko daleko je to ona spremna da ide da bi dobila ono što želi.

  Director: Adrian Lyne
  Writers: James Dearden , James Dearden
  Stars: Michael Douglas, Glenn Close and Anne Archer
 • 11564  Never Back Down 2: The Beatdown (2011)
  INFO
  Nikad ne odustaj 2 (Video 2011) on IMDb
  Četiri borca iz različitih sredina dolaze zajedno da treniraju kod bivse MMA zvezde u usponu i onda na kraju moraju da se bore jedni protiv drugih.....

  Director: Michael Jai White
  Writer: Chris Hauty
  Stars: Stacey Asaro, Gralen Bryant Banks and Rus Blackwell
 • 78  Peel (2019)
  INFO
  Peel (2019) on IMDb
  Nakon što ga je otac napustio kada je imao svega 5 godina, Pil je odrastao uz svoju emocionalno nestabilnu majku. Jedini život za koji je Pil Manter znao nalazi se unutar granica njegovog doma iz djetinjstva.

  Director: Rafael Monserrate
  Writers: Troy Hall , Lee Karaim
  Stars: Emile Hirsch, Jack Kesy, Shiloh Fernandez
 • 72  Si wang mo ta Aka The Game of Death (1978)
  INFO
  Si wang mo ta (1978) on IMDb
  Filmska zvezda borilačkih veština mora lažirati sopstvenu smrt kako bi pronašao ljude koji žele da ga ubiju.

  Directors: Joseph Kong , Kuo-Hsiang Lin
  Writer: Kwon Yong
  Stars: Bruce Le, Bolo Yeung, Chi Ling Chiu
 • 2161  The Secret Life of Walter Mitty (2013)
  INFO
  Tajni život Voltera Mitija (2013) on IMDb
  Volter Miti je običan čovjek, sanjalica, koji bježi iz anonimnosti u svijet mašte, zamišljajući da je protagonista herojskih dešavanja, romantičnih osvajanja i akcionih vratolomija. Kada njegov stvarni posao bude u opasnosti, zajedno sa svojom saradnicom, moraće da se i u stvarnom svijetu pobrine za "nevaljalce", baš onako kako je to radio u svojim fantazijama. A, možda, i još fantastičnije...


  Director: Ben Stiller
  Writers: Steve Conrad , James Thurber
  Stars: Ben Stiller, Kristen Wiig, Jon Daly
 • 865  Spiral (2007)
  INFO
  Spiral (2007) on IMDb
  Povučeni telemarketar ima samo jedan privid prijatelja, svog gazdu iz firme. Ali tokom niza godine rada u telemarketu, u njegov život i pomoću posla, pojavljuje se saradnik koji ulazi u njegov život.

  Directors: Adam Green, Joel David Moore
  Writers: Jeremy Danial Boreing, Joel David Moore
  Stars: Joel David Moore, Amber Tamblyn, Zachary Levi
Gost
  
Ukupno
Korisnici
Gosti
Ukupno online: 31
Gosti: 30
Korisnka: 1
cajka111  


Copyright Lud@k Site © 2018