Novo

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Crime
 • 1361  The Bourne Supremacy (2004)
  INFO
  Bornova nadmoć (2004) on IMDb
  Jason Bourne (Matt Damon) ostavio je iza sebe život profesionalnog ubojice, no noćne more podsjećaju ga na dane kada je obavljao prljave poslove za CIA-u. Gotovo paranoidnog ponašanja, Bourne više nije siguran koja su sjećanja istinita, a koja proizvod njegove mašte. Zbog toga, zajedno s Marie (Franka Potente), prisiljen je stalno mijenjati mjesto boravka kako bi izbjegao radaru CIA-e i vodio koliko-toliko normalan život. No nakon što je razotkriveno njihovo skrovište, Bourne odluči suočiti se sa svojom prošlošću, spasiti život voljene žene te spriječiti međunarodni incident.

  Director: Paul Greengrass
  Writers: Robert Ludlum (novel), Tony Gilroy (screenplay)
  Stars: Matt Damon, Franka Potente, Joan Allen
 • 1597  Kill Me Three Times (2014)
  INFO
  Kill Me Three Times (2014) on IMDb
  Godina: 2014
  Žanr: Action, Comedy, Thriller
  Trajanje: 90 min
  Opis: Film je smješten u uzavreloj Australiji, čiji okrutni okoliš, ali i klima daju izvanrednu pozadinu za napetu radnju koja se sastoji od niza situacija izvan kontrole sudionika. U gradiću na obali Australije sudaraju se tri priče o osveti, ucjeni i ubojstvu. Divlju i nadasve kaotičnu priču predvodi lik naručenog ubojice Mister Wolf kojeg glumi Simon Pegg. On se nađe u središtu radnje nakon što je plaćen za ubojstvo jedne žene. Na njegovo iznenađenje naizgled obična žena nalazi se u epicentaru tri različite mutne situacije, a on nije jedini koji planira njezinu eliminaciju.

  Director: Kriv Stenders
  Writer: James McFarland
  Stars: Simon Pegg, Teresa Palmer, Alice Braga
 • 70  Highwaymen (2004)
  INFO
  Highwaymen (2004) on IMDb
  Kada mu ženu ubije nemilosrdni manijak, Rennie Cray (James Caviezel) kreće u potragu za njim svojim automobilom, klasičnom Plymouth Barracudom. Zločinac je za invalidska kolica prikovani serijski ubojica James Fargo (Colm Feore), koji žene ubija koristeći svoj masivni Cadillac Eldorado, kojega je preoblikovao u čudovišni produžetak svojeg limitiranog tijela, ali i poremećenog uma. Međutim, jedna od njegovih žrtava uspjela je pobjeći pa dok Fargo lovi Molly (Rhona Mitra), Cray traži njega. Tko će biti brži?

  Director: Robert Harmon
  Writers: Craig Mitchell, Hans Bauer
  Stars: Jim Caviezel, Rhona Mitra, Frankie Faison
 • 23  Stolen Lives (2009)
  INFO
  Stolen Lives (2009) on IMDb
  Detektiv se bori sa gubitkom vlastitog sina dok pokušava otkriti identitet dečaka čiji su mumificirani ostaci pronađeni u kutiji zakopanoj prije pedeset godina.

  Director: Anders Anderson
  Writer: Glenn Taranto
  Stars: Jon Hamm, Josh Lucas, Rhona Mitra
 • 1385  Dossier K. (2009)
  INFO
  Dossier K. (2009) on IMDb
  Utemeljen na romanu Džefa Girertsa, film govori o strasti, izdaji, osveti, slepoj ambiciji i neizbežnosti sudbine. Glavni likovi bore se protiv albanske mafije i pokušavaju da razbiju lanac laži i korupcije.

  Director: Jan Verheyen
  Writers: Jef Geeraerts , Carl Joos
  Stars: Koen De Bouw, Werner De Smedt, Blerim Destani
 • 2201  Eden (2012)
  INFO
  Eden (2012) on IMDb
  Mlada Korejka-Amerikanka, oteta je u blizini svoje kuće u novom Meksiku i natjerana na prostituciju od strane narko-dilera i trgovaca bijelim robljem iz Las Vegasa. Tokom dvije godine držana je u zarobljeništvu, ali je strpljivo gradila svoju poziciju unutar same kriminalne organizacije, kako bi uspjela što bezbolnije preživjeti... Film temeljen na istinitom događaju.

  Director: Megan Griffiths
  Writers: Megan Griffiths, Chong Kim (story),
  Stars: Jamie Chung, Beau Bridges, Matt O'Leary
 • 29  Deuces Wild (2002)
  INFO
  Deuces Wild (2002) on IMDb
  Dva brata, Leon i Bobi, članovi su ulične bande u Bruklinu, znani kao Deuces. Njihov treći brat je ubijen prekomernom dozom nekoliko godina ranije. Još poznatija banda, zvana Viper, predstavlja pretnju Leonovom i Bobijevom naporu da drže droge dalje od svog bloka...

  Director: Scott Kalvert
  Writers: Paul Kimatian, Christopher Gambale
  Stars: Stephen Dorff, Brad Renfro, Fairuza Balk
 • 2505  The Call (2013)
  INFO
  Poziv (2013) on IMDb
  Jordan Turner je iskusna operaterka na liniji 911 ali kada jednom prilikom pogrešno procijeni situaciju I zabrlja,nije sigurna može li nastaviti sa poslom. No, onda će tinejdžerku Casey Welson oteti nepoznati mušakarac a djevojka će uspjeti okrenuti 911 I dobiti upravo Jordan. Na iskusnoj je djelatnici da pravilno procijeni situaciju I učini sve ne bi li spasila djevojku a otmičara izručila pravdi.

  Director: Brad Anderson
  Writers: Richard D'Ovidio (screenplay), Richard D'Ovidio (story),
  Stars: Halle Berry, Abigail Breslin, Morris Chestnut
 • 2535  Knock Off (1998)
  INFO
  Nokaut (1998) on IMDb
  Markus Rej (Žan Klod Van Dam), modni dizajner iz Hong Konga, ukljucen je u unosan posao proizvodnje imitacija poznatih marki. Iako sa sumnjivom prošlošcu Markus odlucuje da legalizuje svoju delatnost i to uz pomoc novog partnera Tomi Hendiksa (Rob Šnajder ), za koga ne zna da je tajni agent CIA. Markus ce ubrzo postati borac protiv terorizma i pokazati svim negativcima koliko dobro vlada borilackim veštinama.

  Director: Hark Tsui
  Writer: Steven E. de Souza
  Stars: Jean-Claude Van Damme, Rob Schneider and Lela Rochon
 • 39  El otro hermano (2017)
  INFO
  El otro hermano (2017) on IMDb
  Setarti, koji je upravo ostao bez posla, putuje iz Buenos Ajresa u Lapachito, zabačen gradić u provinciji Čako, da bi identifikovao i preuzeo tela svoje majke i svog brata koji su brutalno ubijeni, a prema kojima ne gaji nikakve emotivne veze već duže vreme. Zapanjujuće hladno i rutinski će pristupiti tom zadatku sa jedinim ciljem da naplati njihovo životno osiguranje i obezbedi dovoljno novca kako bi nastavio svoj put prema Brazilu. Pri tome će upoznati Duartea, teškog čoveka tužne prošlosti, prijatelja ubice njegove majke koji povlači brojne mutne veze u gradiću, sa kojim će uspostaviti interesni pakt kako bi naplatili novac od osiguranja...

  Director: Israel Adrián Caetano
  Writers: Israel Adrián Caetano, Nora Mazzitelli
  Stars: Leonardo Sbaraglia, Daniel Hendler, Ángela Molina
 • 720  Chinjeolhan geumjassi (2005)
  INFO
  Chinjeolhan geumjassi (2005) on IMDb
  Emotivna Lee Geum-ya (L., Young-ae) razočarana je mlada žena koja nakon 13 i pol godina provedenih iza zatvorskih rešetaka, nepravedno osuđena zbog otmice i ubistva dječaka Park Won-moa, nedela koja nije počinila, napokon izlazi na slobodu. Odbivši po izlasku s robije probati sir tofu, te se tako simbolički zavetovati da se nikad neće vratiti u zatvor, Lee odluči pronaći pravog ubicu i osvetiti mu se. Prisećajući se zatvorskih dana i često traumatičnih, ali ponekad i prijateljskih odnosa s nekim zatvorenicama, Lee na putu osvete odluči angažovati dve od njih, odvažne So Yeong-woo (K. Bu-seon) i Su Heui-oh (R. Mi-ran), koje je zadužila tokom odsluženja kazne.

  Director: Chan-wook Park
  Writers: Seo-Gyeong Jeong, Chan-wook Park
  Stars: Yeong-ae Lee, Min-sik Choi, Shi-hoo Kim
 • 1399  Legend (2015)
  INFO
  Legend (2015) on IMDb
  Priča o identičnim bliznacima gangsterima, Ronaldu i Reginaldu Kray, koji su terorizirali Londom tokom 1950-ih i 1960-ih…

  Director: Brian Helgeland
  Writers: Brian Helgeland, John Pearson
  Stars: Tom Hardy, Emily Browning, Taron Egerton
 • 74  The Shepherd (2008)
  INFO
  The Shepherd (Video 2008) on IMDb
  Jack Robideaux (Van Damme) je bivši policajac u bijegu od prošlosti. Dolazi u mali gradić u Novom Meksiku gdje prihvaća posao graničara, no on i ne sanja da su mu veze sa prošlošću i bliže nego je očekivao.

  Director: Isaac Florentine
  Writers: Joe Gayton, Cade Courtley
  Stars: Jean-Claude Van Damme, Stephen Lord, Natalie J. Robb
 • 63  Naked Vengeance (1985)
  INFO
  Naked Vengeance (1985) on IMDb
  Lepa žena traži osvetu za tragediju koja je nametnuta njenoj porodici.

  Director: Cirio H. Santiago
  Writers: Reilly Askew, Anthony Maharaj
  Stars: Deborah Tranelli, Kaz Garas, Bill McLaughlin
 • 272  The Mule (2018)
  INFO
  Mula (2018) on IMDb
  Earl Stone je osamdesetogodišnjak koji je ostao sam u starosti, bez obitelji i pred bankrotom, kad mu odjednom ponude posao koji je vrlo jednostavan – samo mora voziti. Međutim, nije svjestan da je postao mula narko kartela. Toliko je uspješan da uskoro počne prevoziti velike količine droge i dodijeljen mu je osobni pratitelj koji nadgleda što radi. Ali ne nadzire ga samo kartel, počeo ga je pratiti i nadobudni agent Colin Bates, iz Agencije za suzbijanje narkotika (Drug Enforcement Agency – DEA ukratko). Makar Earl više nije na pragu bankrota, njegove pogreške iz prošlosti počnu ga mučiti i nije siguran hoće li imati vremena ispraviti ih prije nego što mu ili kartel ili policija stanu na kraj.

  Director: Clint Eastwood
  Writers: Sam Dolnick , Nick Schenk
  Stars: Clint Eastwood, Patrick L. Reyes, Cesar De León
 • 868  Meeting Evil (2012)
  INFO
  Meeting Evil (2012) on IMDb
  Kada se Dzon Felton, depresivni porodicni covek iz predgradja, koga su nedavno otpustili kao agenta nekretnina, ponudi da pomogne neznancu Riciju, u vezi problema sa kolima, biva uvucen u nadrealni kosmarni ubistveni zaplet, koji ga primorava da preispita sve u vezi svog zivota, svog ponasanja – i same prirode zla.

  Director: Chris Fisher
  Writers: Thomas Berger (novel), Chris Fisher
  Stars: Leslie Bibb, Samuel L. Jackson and Luke Wilson
 • 66  Le marginal (1983)
  INFO
  Marginalac (1983) on IMDb
  Policajac Philippe Jordan ima samo jednu stvar u glavi: pod bilo koju cijenu uhititi prodavača droge Meccaccija. Iako zna Jordanove namjere, kralj droge odluči ubiti sve doušnike i izdajice. Opasna igra je postala još opasnija.

  Director: Jacques Deray
  Writers: Jacques Deray, Jean Herman
  Stars: Jean-Paul Belmondo, Henry Silva, Carlos Sotto Mayor
 • 47  Dillinger (1973)
  INFO
  Dillinger (1973) on IMDb
  Warren Oates glumi Johna Dillingera, čiju je kratkotrajnu karijeru državnog neprijatelja broj 1 promovirao, barem prema Miliusu, sam Dillinger, samoživim hvalisanjem, tješenjem žrtava riječima: “Jednog ćeš dana svojim unucima pričati o ovome.” Film govori o vrhuncu Dillingerove zločinačke karijere, gledane očima Melvina Purvisa (Ben Johnson), agenta FBI-a, čija je opsjednutost hvatanjem Dillingera dovela do Dillingerove smrti u uličici iza kazališta Biograph u Chicagu.

  Director: John Milius
  Writer: John Milius
  Stars: Warren Oates, Ben Johnson, Michelle Phillips
Gost
  
Ukupno
Korisnici
Gosti
Ukupno online: 22
Gosti: 21
Korisnka: 1
sasastein  


Copyright Lud@k Site © 2018