Novo

2014
Gost
The Uninvited (2009)

The Uninvited (2009)

Nepozvana (2009) on IMDb
Godina: 2009
Žanr: Drama, Horror, Mystery
Trajanje: 87 min
Opis: Ana Ridel se vraća kući sa svojom sestrom (najboljim prijateljem) Alek posle boravka u mentalnoj bolnici je kuci, iako je njen oporavak ugrožen zahvaljujući njenoj okrutnoj maćehi i ocu i prisutnog zlog duha u kući..

Directors: Charles Guard, Thomas Guard
Writers: Craig Rosenberg (screenplay), Doug Miro (screenplay), and 2 more credits »
Stars: Emily Browning, Arielle Kebbel and Elizabeth Banks
Reservation Road (2007)

Reservation Road (2007)

Reservation Road (2007) on IMDb
Godina: 2007
Žanr: Crime, Drama, Thriller
Trajanje: 102 min
Opis: Nakon što mu dijete pogazi nesavjestan vozač, Ethan odluči pronaći čovjeka koji je kriv za njegovu veliku nesreću. Njegova žena se boji da Ethanova opsesija može potpuno uništiti njihov brak. Dwight, krivac za nesreću, je prestrašen da mu taj zločin može zauvijek uništiti mogućnost vidjanja djeteta nakon razvoda. No kada Dwightu na poslu dodijele Ethanov slučaj njihov će buran susret postati neizbježan a posljedice vidljive za sve uključene..

Director: Terry George
Writers: John Burnham Schwartz (screenplay), Terry George (screenplay)
Stars: Joaquin Phoenix, Mark Ruffalo, Jennifer Connelly
The Special Relationship (2010)

The Special Relationship (2010)

The Special Relationship (TV Movie 2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Biography, Drama, History
Trajanje: 93 min
Opis: Kroz istoriju, američki predsednici i britanski premijeri imali su posebne radne odnose, a prirodni saveznici zbližili su se kada je izbor vođe laburista Tonija Blera dao Bilu Klintonu političku srodnu dušu pod engleskim nebom. Bler, mladi državnik pun energije, i Klinton, harizmatični "stariji brat", zajedno sanjaju o preuređenju sveta na progresivni način. Njihove supruge Hilari Kinton i Čeri Bler upotpunjuju jedinstvenu četvorku koju povezuju zajednička ideologija i lična bliskost. Klinton pomaže Bleru da izgradi mir u Severnoj Irskoj; Bler uzvraća uslugu podržavajući Klintona koji je bačen na konopce tokom skandala Levinski. Ali ta veza se prekida zbog goruće krize na Kosovu, pošto Blerov poziv na akciju odudara od Klintonovog pragmatičnog pristupa. Dok Bler nepokolebljivo ide svojim putem, a Hilari na opšte iznenađenje ulazi u politiku, Klinton shvata da se Bler priprema za novu eru i novu "posebnu vezu" - s dolazećim predsednikom Džordžom V. Bušom. HBO Films predstavlja Majkla Šina, Denisa Kvejda, Houp Dejvis i Helen Mekrori u zakulisnoj priči o dvojici svetskih lidera koji su stvorili odano, mada burno prijateljstvo iz političke neophodnosti.

Director: Richard Loncraine
Writer: Peter Morgan
Stars: Michael Sheen, Demetri Goritsas, Adam Godley

Copyright Lud@k Site © 2018