Novo

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
2014
 • 2400  Leprechaun: Origins (2014)
  INFO
  Leprechaun: Origins (2014) on IMDb
  Dok putuju Irskom, dva bezazlena mlada para otkrivaju jezivu tajnu jednog grada. Otkrivaju da idilična priroda nije onakva kakvom se čini kada im stanovnici grada ponude staru kolibu na ivici šume. Vrlo brzo im postaje jasno da je jedna od najpoznatijih irskih legendi zastrašujuća realnost.

  Director: Zach Lipovsky
  Writer: Harris Wilkinson (screenplay)
  Stars: Stephanie Bennett, Andrew Dunbar, Melissa Roxburgh
 • 7034  About Last Night (2014)
  INFO
  Ono od sinoć (2014) on IMDb
  Nove ljubavi za dva para, i njihovi putevi od kafića do kreveta i natrag. Naravno, uz iskušenja koja im nameće stvarni svet i sutrašnji dan...

  Director: Steve Pink
  Writers: Leslye Headland , Tim Kazurinsky
  Stars: Kevin Hart, Michael Ealy, Regina Hall
 • 506  Lemon Tree Passage (2014)
  INFO
  Lemon Tree Passage (2014) on IMDb
  Grupa Australijanaca upozna troje američkih turista s lokalnom legendom o duhu koji šeta ozloglašenim putem i pojavljuje se u retrovizorima kola.. Nakon što ga i sami vide, ubrzavajući lokalnim putem okruženim gustom šumom, i jedan po jedan počinju da nestaju, shvataju da moraju da se sukobe sa zlom silom koja je zaposednula ceo kraj i preti da izazove pakao poslednjeg dana njihovog puta.

  Director: David Campbell
  Writers: Erica Brien , David Campbell
  Stars: Jessica Tovey, Nicholas Gunn, Pippa Black
 • 3554  The Monuments Men (2014)
  INFO
  Operacija: Čuvari nasleđa (2014) on IMDb
  Odred za baštinu napeta je i uzbudljiva priča, temeljena na istinitim događajima, o ljudima koji su pronašli, spasili i sačuvali neprocjenjivo umjetničko blago i baštinu čovječanstva.

  Director: George Clooney
  Writers: George Clooney , Grant Heslov
  Stars: George Clooney, Matt Damon, Bill Murray
 • 1036  Tom Sawyer & Huckleberry Finn (2014)
  INFO
  Tom Sawyer & Huckleberry Finn (2014) on IMDb
  Avanture Tom Sawyer-a i Huck Finn-a, koji su bili svedoci ubistva na groblju, te su sklopili pakt da nikada nikom neće reči šta su videli. Međutim, nakon što dobroćudni Muff Potter biva okrivljen za ubistvo, oni odluče da pronađu pravog ubicu…

  Director: Jo Kastner
  Writers: Jo Kastner (screenplay), Mark Twain (novel)
  Stars: Katherine McNamara, Val Kilmer, Jake T. Austin
 • 1865  Redeemer (2014)
  INFO
  Redeemer (2014) on IMDb
  Bivši ubica narko kartela postaje osvetnik kako bi platio za svoje grehe i pronašao iskupljenje .

  Director: Ernesto Díaz Espinoza
  Writers: Gina Aguad , Sanz Andrea
  Stars: Marko Zaror, José Luís Mósca, Loreto Aravena
 • 569  Robot Overlords (2014)
  INFO
  Robot Overlords (2014) on IMDb
  U relativnoj bliskoj budućnost gdje su planetu Zemlju zauzeli divovski roboti iz druge galaksije, ljudi nose elektronske implatante i moraju stalno biti u svojim kućama, ukoliko izađu van riskiraju sigurnu smrt. U okupiranoj Britaniji gradska središta su devastirana a bande tinejdžera se sakrivaju u primorskom gradu stalno pod prijetnjom robota. Zastrašujući robotski stražari patroliraju ulicama i nemilosrdni su po pitanju kršenja pravila. Jedan od tinejdžera otkrije da može upravljati robotima preko svog implatanta te im se odluči suprotstaviti i uništiti Kocku – matični brod.

  Director: Jon Wright
  Writers: Mark Stay, Jon Wright
  Stars: Gillian Anderson, Ben Kingsley, Callan McAuliffe
 • 1669  Kill Me Three Times (2014)
  INFO
  Kill Me Three Times (2014) on IMDb
  Godina: 2014
  Žanr: Action, Comedy, Thriller
  Trajanje: 90 min
  Opis: Film je smješten u uzavreloj Australiji, čiji okrutni okoliš, ali i klima daju izvanrednu pozadinu za napetu radnju koja se sastoji od niza situacija izvan kontrole sudionika. U gradiću na obali Australije sudaraju se tri priče o osveti, ucjeni i ubojstvu. Divlju i nadasve kaotičnu priču predvodi lik naručenog ubojice Mister Wolf kojeg glumi Simon Pegg. On se nađe u središtu radnje nakon što je plaćen za ubojstvo jedne žene. Na njegovo iznenađenje naizgled obična žena nalazi se u epicentaru tri različite mutne situacije, a on nije jedini koji planira njezinu eliminaciju.

  Director: Kriv Stenders
  Writer: James McFarland
  Stars: Simon Pegg, Teresa Palmer, Alice Braga
 • 581  Maya The Bee Movie (2014)
  INFO
  Pčelica Maja (2014) on IMDb
  Mlada pčelica Maja je nestašna i neće da poštuje pravila košnice. Jedno od pravila je i to da ne veruje osama koje žive izvan poljane. Kad Kraljevski matični mleč bude ukraden, ose će biti glavni osumnjičeni, a posumnjaće i da im je Maja pomogla u tome. Niko neće stati u njenu odbranu osim njenog drugara Vilija.

  Director: Alexs Stadermann
  Writers: Fin Edquist, Fin Edquist,
  Stars: Kodi Smit-McPhee, Noah Taylor, Richard Roxburgh
 • 1337  United Passions (2014)
  INFO
  Fifa: Ujedinjene strasti (2014) on IMDb
  Grupa strastvenih evropskih buntovnika udružuje snage kako bi pokrenula ambiciozan projekat: Međunarodnu federaciju fudbalskih asocijacija (FIFA)...

  Director: Frédéric Auburtin
  Writers: Frédéric Auburtin, Jean-Paul Delfino
  Stars: Gérard Depardieu, Sam Neill, Tim Roth
 • 3446  Tammy (2014)
  INFO
  Tammy (2014) on IMDb
  Tami ima loš dan. Dobila je otkaz, slupala kola i uhvatila muža kako se previše "razgaćio" sa komšijom... Vreme je da nešto uradi sa sobom. Ali, švorc je! A najgore od svega jeste što joj je jedini spas baka Perl! Ona ima i kola i keš, kao i želju da vidi Nijagarine vodopade. A, to je put koji će ih zauvek promeniti...

  Director: Ben Falcone
  Writers: Melissa McCarthy, Ben Falcone
  Stars: Melissa McCarthy, Susan Sarandon, Kathy Bates
 • 9877  Into the Woods (2014)
  INFO
  Into the Woods (2014) on IMDb
  Film koji prikazuje voljene bajke braće Grim u jednom sasvim novom svetlu. Likovi iz bajki Pepeljuga, Crvenkapa, Džek i čarobni pasulj, Zlatokosa i dr. glavni su akteri ove moderne verzije bajki u muzičkom formatu. Priča prati pekara i njegovu suprugu, koji u želji da zasnuju porodicu naiđu na vešticu koja baca kletvu na njih.

  Director: Rob Marshall
  Writers: James Lapine, James Lapine
  Stars: Anna Kendrick, Meryl Streep, Chris Pine
 • 65  Hanamonogatari (2014)
  INFO
  Hanamonogatari (2014– ) on IMDb
  "Suruga Kanbaru započinje svoju školsku godinu u srednjoj školi Naoecu. Jednog dana, tokom scog rutinskog treninga, spoznaje jednu glasinu: Postojanje đavola koji ispunjava bilo koju želju. Sa velikom strepnjom da je taj demon zapravo ona, Suruga u žurbi odlazi da pronađe dotičnu osobu, kako zbog sebe, tako i zbog samih glasina."

  Creators: Akiyuki Shinbo, Fuyashi Tou
  Stars: Kana Asumi, Kaori Mizuhashi, Michiko Neya
 • 2162  The One I Love (2014)
  INFO
  The One I Love (2014) on IMDb
  Itan i Sofi su u braku, ali na ivici razvoda. Po savetu svog terapeuta, odlaze na vikend koji treba da predstavlja pokušaj spasavanja njihove veze. Ali, ono što izgleda kao relaksirajući doživljaj, ubrzo prerasta u seriju bizarnosti... Tokom nekoliko dana Itan i Sofi predano rade na tome da izvuku najbolje iz svojih ličnosti, i prihvate realnost onakvu kakva jeste. Ali ono što su mislili da je stvarnost sve više postaje sve nestvarnije i nestvarnije...

  Director: Charlie McDowell
  Writer: Justin Lader
  Stars: Mark Duplass, Elisabeth Moss, Ted Danson
 • 72  The Identical (2014)
  INFO
  The Identical (2014) on IMDb
  Godine 1936, William (Brian Geraghty) i Helen Hemsey (Amanda Crew) dočekuju blizance usred perioda Velike depresije. Kada putujući evangelista Reece Wade (Ray Liotta) otkriva da on i njegova žena ne mogu da imaju dece, William oseća da mu Bog poručuje da da jedno od svoje dece u nadi da će mu sin imati bolji život.

  Director: Dustin Marcellino
  Writers: Wade Cummins, Howard Klausner
  Stars: Blake Rayne, Ray Liotta, Ashley Judd
 • 599  A Bit of Bad Luck (2014)
  INFO
  A Bit of Bad Luck (2014) on IMDb
  Brooks Caldwell, (Cary Elwes) je načitan i zgodan pravnik, i izgleda da ima sve u životu: bogatstvo, društveni status i odličnu karijeru. Međutim, u stvarnosti njegov uspjeh ovisi od njegove žene, bogate nasljednice. Za razliku od većine koji će se truditi da zadrže ono što su dobili i da uživaju u životu, Brooks sve riskira sa vanbračnom aferom…

  Director: John Fuhrman
  Writers: John Fuhrman (story), John Fuhrman
  Stars: Michael Agostini, Marshall Bell, Scott C. Brown
 • 1723  Foxcatcher (2014)
  INFO
  Foxcatcher (2014) on IMDb
  Istinita priča o braći Šulc, Marku i Dejvu, koji su postali Olimpijski šampioni u rvanju, jedini u američkoj istoriji kojima je to pošlo za rukom iste godine - 1984. Oni su održavali vezu sa ekscentričnim bogatašem Džonom Dupontom, naslednikom porodične hemijske imperije, obolelim od paranoidne šizofrenije, što je dovelo i do ubistva Dejva Šulca - 26. januara 1996. godine. Motiv za ubistvo nikad nije razjašnjen. Dupont je bio pasionirani sakupljač poštanskih markica i ljubitelj ptica, kao i osnivač Prirodnjačkog muzeja u Delavaru. Takođe, bio je i trener rvanja, a svojim bogatstvom izgradio je i dvoranu za trening tima "Foxcatcher". Kompletan eksterijer ovog zdanja bio je ofarban u crno!

  Director: Bennett Miller
  Writers: E. Max Frye, Dan Futterman
  Stars: Steve Carell, Channing Tatum, Mark Ruffalo
 • 98  Siccîn (2014)
  INFO
  Siccîn (2014) on IMDb
  Öznur je mlada i lijepa žena. Ona je imala platonsku ljubav od djetinjstva za Kudret koji je njezin bratić. Kudret je, međutim, u braku s ženom po imenu Nisa i vrlo je sretna.

  Director: Alper Mestçi
  Writer: Ersan Özer
  Stars: Merve Ates, Toygun Ates, Pinar Caglar Genctürk
Gost
  
Ukupno
Korisnici
Gosti
Ukupno online: 22
Gosti: 22
Korisnka: 0
  


Copyright Lud@k Site © 2018