Novo

2015
Gost
Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden (2012)

Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden (2012)

Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden (TV Movie 2012) on IMDb
Godina: 2012
Žanr: Action, Crime, Drama
Trajanje: 90 min
Opis: „Napad na Osamu bin Ladena“ akcijski je film u čijem je središtu specijalna elitna postrojba američke ratne mornarice koja je usmrtila Osamu bin Ladena u njegovu skrovištu u Pakistanu 2011. godine.

Director: John Stockwell
Writer: Kendall Lampkin (screenplay)
Stars: Cam Gigandet, Anson Mount and Freddy Rodríguez
Goodfellas (1990)

Goodfellas (1990)

Dobri momci (1990) on IMDb
Godina: 1990
Žanr: Biography, Crime, Drama
Trajanje: 146 min
Opis: Pedesete u New Yorku; ako ste trinaestogodišnjak koji priželjkuje brze automobile i zgodne djevojke, samo je jedan pravi, najbrži način za postignuće vaših snova, a naziva se – mafija. Mladi Henry Hill (Ray Liotta) pridružuje se toj zloglasnoj organizaciji i uskoro stječe sve o čemu je maštao; žene, automobile, novac i poštovanje. Njegovi su najbliži suradnici usijani Tommy DeVito (Joe Pesci) i staloženi Jimmy Conway (Robert De Niro). Taj je trojac strah i trepet u kvartu, a novac, uz redovite prihode od reketarenja i ostale mafijaške aktivnosti, zarađuje i prodavanjem narkotika.

Director: Martin Scorsese
Writers: Nicholas Pileggi (book), Nicholas Pileggi (screenplay)
Stars: Robert De Niro, Ray Liotta and Joe Pesci
Deadfall (2012)

Deadfall (2012)

Zamka (2012) on IMDb
Godina: 2012
Žanr: Crime, Drama, Thriller
Trajanje: 95 min
Opis: Akcijska krimi triler drama redatelja Stefana Ruzowitzkya o bratu i sestri u bijegu nakon pljačke banke koja je završila krvavo. Policija im je za petama, a da stvari budu još gore, ostali su bez automobila i prijeti im snježna mećava.Glumačku ekipu sačinjavaju poznata imena kao što su Eric Bana, Olivia Wilde, Charlie Hunnam, Sissy Spacek i Kris Kristofferson. A tu su još i Kate Mara te Treat Williams. Film je premijerno prikazan 22. travnja 2012. na Tribeca Film Festivalu gdje je pokupio dosta dobre komentare i kritike.

Director: Stefan Ruzowitzky
Writer: Zach Dean (screenplay)
Stars: Eric Bana, Olivia Wilde and Charlie Hunnam