Novo

War
Gost
Nasumični film
The Last Exorcism (2010)

The Last Exorcism (2010)

Poslednji egzorcizam (2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Drama, Horror, Thriller
Trajanje: 87 min
Opis: Kada dođe na farmu Louisa Sweetzera (Louis Herthum) u Luizijani, prečasni Cotton Marcus (Patrick Fabian) očekuje da će izvesti još jedno rutinsko „isterivanje“ nad poremećenim religioznim fanatikom. Kao iskreni fundamentalista, Sweetzer je u očaju pozvao harizmatičnog sveštenika, ubeđen da je njegova ćerka tinejdžerka (Ashley Bell) zaposednuta demonom koji mora biti isteran pre nego što se desi tragedija. Opterećen savešću jer je godinama iskorištavao očajne vernike i uzimao im novac, Cotton i njegova ekipa planiraju da snime dokumentarac ispovesti o ovom njegovom poslednjem isterivanju.

Director: Daniel Stamm
Writers: Huck Botko, Andrew Gurland
Stars: Patrick Fabian, Ashley Bell and Iris Bahr
Bhaag Milkha Bhaag (2013)

Bhaag Milkha Bhaag (2013)

Amnesia (2015) on IMDb
Godina: 2015
Žanr: Biography, Drama, History, Indijski Film
Trajanje: 186 min
Opis: Biografski film o 'Letećem Siku', najuspešnijem atletičaru Indije, Milkhu Singu koji je prevazišao tragediju iz djetinjstva kako bi postigao olimpijsku slavu. Mladi Milkha Sing izgubio je obitelj 1947. g. u pokolju građanskog rata između Indije i Pakistana, i takmičio se na Olimpijskim igrama 1960. i 1964. godine. Sing je završio 4. u trci na 400 metara na Olimpijadi u Rimu 1960. poslije spektakularnog finala u kome je foto-finišom presuđeno ko je na četvrtom mestu. Njegov uspon u sportsku elitu učinio ga je nacionalnim herojem. Skrhani Sing, koji je osvojio zlato na Azijskim i Igrama Komonvelta, nikada nije ostvario svoj san i osvojio olimpijsku medalju.

Director: Rakeysh Omprakash Mehra
Writer: Prasoon Joshi
Stars: Farhan Akhtar, Sonam Kapoor, Pavan Malhotra
Twelve (2010)

Twelve (2010)

Dvanaest (2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Action, Crime, Drama
Trajanje: 93 min
Opis: "Dvanaest" - 12 je prica o sedamnaestogodisnjem White Mikeu, privilegovanom sinu vlasnika restorana. Njegova majka umrla je od raka dojke nekoliko godina pre pocetka radnje filma. White Mike je diler droge koji svoje poslednje godine u srednjoj skoli koristi kako bi prodavao drogu bogatim drugovima. Kada ne prodaje drogu, Mike se priseca detinjstva i filozofira o svetu u kojem ne oseca da pripada.

Director: Joel Schumacher
Writers: Jordan Melamed (screenplay), Nick McDonell (novel)
Stars: Chace Crawford, Emma Roberts and Rory Culkin
Argo (2012)

Argo (2012)

Argo (2012) on IMDb
Godina: 2012
Žanr: Biography, Drama, History
Trajanje: 120 min
Opis: Smeštena u 1979. godinu priča prati agenta CIA-e, Tonija Mendeza, koji smišlja rizičan plan da oslobodi šestoro američkih diplomata koji su zarobljeni u Iranu u kome bukti revolucija!

Director: Ben Affleck
Writers: Chris Terrio (screenplay by), Tony Mendez (based on a selection from "The Master of Disguise" by) (as Antonio J. Mendez)
Stars: Ben Affleck, Bryan Cranston, John Goodman
Beautiful Boy (2010)

Beautiful Boy (2010)

Beautiful Boy (2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Drama
Trajanje: 100 min
Opis: Bill i Kate su u braku, svjesni da nisu sretni vec duže vremena, i imaju sina jedinca koji je daleko na fakultetu. Uskoro stigne vijest da je njihov 18-godišnji sin je pocinio masovno ubistvo na koledžu, ubivši pritom 17 ljudi: profesora, studenata i sebe te se moraju suociti s time. Usprkos bolu, trude se nastaviti sa svojim životima i pokušavaju shvatiti cinjenicu da ih mediji i svi oko njih, doživljavaju kao cudovišta. Što se više bore, sve više shvacaju da imaju samo jedan drugog.

Director: Shawn Ku
Writers: Michael Armbruster, Shawn Ku
Stars: Michael Sheen, Maria Bello and Kyle Gallner
Zadnji registrovan:
 • zolota

 • Ukupno registrovanih: 85601
    
  Ukupno online: 12
  Gosti: 11
  Korisnka: 1
  uploader  


  Ovde ce doci obavestenja

  Ovde ce doci prijatelji sajta