Novo

Biography
Gost
Nasumični film
Frozen (2010)

Frozen (2010)

Smrznuti (2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Drama | Thriller
Trajanje: 93 min
Opis: Tipican dan na snežnim padinama se ce se za troje prijatelja pretvoriti u nocnu moru kada pre poslednjeg spusta ostanu zaglavljeni na žicari. Dok ski patrola gasi nocna svetla, ekipa u sve vecoj panici shvata da su ostali sami da landaraju visoko iznad zemlje bez mogucnosti da se spuste. Kako je odmaralište zatvoreno do sledeceg vikenda i kako hipotermija postaje sve ozbiljnija opasnost, trio je primoran na ocajnicke poteze kako bi što pre pobegli sa planine pre nego što se smrznu do smrti. Ali kada se odluce na pokret, sa stravom otkrivaju da strahovita hladnoca nije najstrašnije što može da ih snace u pustoši.

Director: Adam Green
Writer: Adam Green
Stars: Shawn Ashmore, Emma Bell and Kevin Zegers
Inside Out (2011)

Inside Out (2011)

Inside Out (2011) on IMDb
Godina: 2011
Žanr: Crime, Drama
Trajanje: 94 min
Opis: Poslednjih 13 godina Ej Džejse nalazio iza rešetaka, osuđen za ubistvo čoveka koji je nameravao da ubije njegovog najboljeg prijatelja Džeka, nervoznog malog mafijaša. Pošto se najzad našao na slobodi želja mu je da započne mali biznis i da živi normalan život. Nažalost, samo nekoliko sati po napuštanju zatvora, njegov najbolji prijatelj uspeva da ga umeša u pucnjavu sa smrtnim ishodom. Uključuju se veći igrači i počinje opasna igra. Sada nisu u opasnosti samo oni već i njihove porodice.

Director: Artie Mandelberg
Writer: Dylan Schaffer
Stars: Paul Levesque, Michael Rapaport and Parker Posey
Water For Elephants (2011)

Water For Elephants (2011)

Voda za slonove (2011) on IMDb
Godina: 2011
Žanr: Drama, Romance
Trajanje: 105 min
Opis: "Voda za Slonove" - inspirativna i nezna prica o ljubavi. Film snimljen prema istoimenom bestseleru autorke Sare Gruen, smesten u period izmedju dva svetska rata. Student veterine napusta fakultet nakon sto mu ubiju roditelje i pridruzuje se putujucem cirkusu. U cirkusu pocinje uspesno da radi kao veterinar, i jedino on je u stanju da nadje zajednicki jezik sa cudljivom slonicom Rouzi. Vrlo brzo se radja ljubav izmedju njega i akrobatkinje, udate za vlasnika cirkusa

Director: Francis Lawrence
Writers: Richard LaGravenese (screenplay), Sara Gruen (novel)
Stars: Robert Pattinson, Reese Witherspoon and Christoph Waltz
Beautiful Boy (2010)

Beautiful Boy (2010)

Beautiful Boy (2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Drama
Trajanje: 100 min
Opis: Bill i Kate su u braku, svjesni da nisu sretni vec duže vremena, i imaju sina jedinca koji je daleko na fakultetu. Uskoro stigne vijest da je njihov 18-godišnji sin je pocinio masovno ubistvo na koledžu, ubivši pritom 17 ljudi: profesora, studenata i sebe te se moraju suociti s time. Usprkos bolu, trude se nastaviti sa svojim životima i pokušavaju shvatiti cinjenicu da ih mediji i svi oko njih, doživljavaju kao cudovišta. Što se više bore, sve više shvacaju da imaju samo jedan drugog.

Director: Shawn Ku
Writers: Michael Armbruster, Shawn Ku
Stars: Michael Sheen, Maria Bello and Kyle Gallner
Zadnji registrovan:
 • zolota

 • Ukupno registrovanih: 85601
    
  Ukupno online: 12
  Gosti: 11
  Korisnka: 1
  uploader  


  Ovde ce doci obavestenja

  Ovde ce doci prijatelji sajta