Novo

Sinhronizovano
Gost
Song for Marion (2012)

Song for Marion (2012)

Song for Marion (2012) on IMDb
Godina: 2012
Žanr: Comedy, Drama, Music
Trajanje: 90 min
Opis: Artur je dzangrizavi penzioner, koga njegova voljena zena nagovara da se pridruzi nekonvencionalnom lokalnom horu, koji, izmedju ostalog, izvodi i pesme “Motörhead”, “Chaka Khan” i “Salt-n-Pepa”. Artur bas ne moze da shvati zasto Merion dobrovoljno provodi vreme i trosi energiju na takav nacin. Ali, njena ljubav za pevanjem ne prestaje, uprkos ozbiljnoj bolesti.
Mlada dirigentkinja Elizabet vidi u starcima nesto specijalno i nastoji da ih angazuje uprkos “otezavajucim okolnostima”. Preko nje, Artur otkriva kako da ponovo uziva u zivotu.

Director: Paul Andrew Williams
Writer: Paul Andrew Williams
Stars: Terence Stamp, Gemma Arterton, Christopher Eccleston
Top Gun (1986)

Top Gun (1986)

Top Gun (1986) on IMDb
Godina: 1986
Žanr: Action | Drama | Romance
Trajanje: 110 min
Opis: Maverick, samouvjereni ambiciozni pilot, i njegov kolega Goose u F-14 Tomcat zrakoplovu iznad Perzijskog zaljeva odmjeravaju snage s ruskim MiG-28. F-14 je na rezervi s gorivom, Goose gubi kontrolu i uspaničari se, ali Maverick je sabran te uspije navigirati zrakoplov prema nosaču aviona. Maverick je pohvaljen i dobiva mjesto u Top Gun Naval Flying školi, koju pohađaju najbolji američki piloti kako bi se dodatno usavršili. Ondje upoznaje najboljeg pilota Icemana te Charlie, civilnu instruktoricu letenja s kojom započne romansu.

Director: Tony Scott
Writers: Jim Cash, Jack Epps Jr.
Stars: Tom Cruise, Tim Robbins, Kelly McGillis

Copyright Lud@k Site © 2018