Novo

Animation
Gost
Nasumični film
Mujhse Dosti Karoge! (2002)

Mujhse Dosti Karoge! (2002)

Mujhse Dosti Karoge! (2002) on IMDb
Godina: 2002
Žanr: Musical, Romance, Drama, Indijski Film
Trajanje: 149 min
Opis: Raj Khanna (Hrithik Roshan), Pooja Sahani (Rani Mukherjee) i Tina Kapoor (Kareena Kapoor) su prijatelji iz detinjstva. Dok je Raj uvek bio privučen živahnom i prelepom Tinom, nije bio svestan da ga Pooja potajno voli. Rajev otac (Kiran Kumar) odluči da se preseli u Englesku sa porodicom zbog novog posla. Pre odlaska, Raj obećava Tini da će se dopisivati preko imejla. Tina, popularna i devojka koja voli zabavu, uskoro postaje okupirana sa srugim stvarima pa Pooja piše Raju u Tinino ime kako bi održala Tinino obećanje. Raj i Pooja imaju mnogo zajedničkih stvari te ih ti imejlovi sve više zbližavaju. Posle 15 godine, Raj se vraća u Indiju na kratak odmor. Sada je u ljubavi sa devojkom koja mu je slala imejlove, veruje da će moći da je prepozna na prvi pogled. Kada se njih troje konačno sretnu, Raj na Poojino razočaranje je potpuno ignoriše i okreće se Tini. Tina ga u početku odbija ali posle biva privučena. Tokom dve nedelje njegovog odmora, on ne može da shvati da se prava Tina potpuno promenila od Tine koju zna preko imejlova. Počinje da se sprijateljava sa Poojom, impresioniran je stvarima koje su im zajedničke. Ne shvata da je ona ta u koju je on zaista zaljubljen. Raj se vraća u London a Pooja tamo stiže iznenada na intervju. Raj odlazi u crkvu koju često posećuje i nalazi Pooju tamo, gde peva pesmu koja se njemu sviđa.

Director: Kunal Kohli
Writers: Aditya Chopra, Kunal Kohli
Stars: Rani Mukerji, Hrithik Roshan, Kareena Kapoor
Water For Elephants (2011)

Water For Elephants (2011)

Voda za slonove (2011) on IMDb
Godina: 2011
Žanr: Drama, Romance
Trajanje: 105 min
Opis: "Voda za Slonove" - inspirativna i nezna prica o ljubavi. Film snimljen prema istoimenom bestseleru autorke Sare Gruen, smesten u period izmedju dva svetska rata. Student veterine napusta fakultet nakon sto mu ubiju roditelje i pridruzuje se putujucem cirkusu. U cirkusu pocinje uspesno da radi kao veterinar, i jedino on je u stanju da nadje zajednicki jezik sa cudljivom slonicom Rouzi. Vrlo brzo se radja ljubav izmedju njega i akrobatkinje, udate za vlasnika cirkusa

Director: Francis Lawrence
Writers: Richard LaGravenese (screenplay), Sara Gruen (novel)
Stars: Robert Pattinson, Reese Witherspoon and Christoph Waltz
London Boulevard (2010)

London Boulevard (2010)

London Boulevard (2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Crime | Drama | Romance
Trajanje: 103 min
Opis: ""Londonski bulevar" - Colin Farrelli igra povratnika iz zatvora koji odlucuje da napusti raniji nacin zivota, ali dobija ponudu od manekenke (Keira Knightley) da radi kao njen telohranitelj. London Boulevard je debitanstka rezija koscenariste Scorseseovog filma Dvostruka igra, Williama Monahana.

Director: William Monahan
Writers: William Monahan (screenplay), Ken Bruen (novel)
Stars: Colin Farrell, Keira Knightley and Ray Winstone
Deadfall (2012)

Deadfall (2012)

Zamka (2012) on IMDb
Godina: 2012
Žanr: Crime, Drama, Thriller
Trajanje: 95 min
Opis: Akcijska krimi triler drama redatelja Stefana Ruzowitzkya o bratu i sestri u bijegu nakon pljačke banke koja je završila krvavo. Policija im je za petama, a da stvari budu još gore, ostali su bez automobila i prijeti im snježna mećava.Glumačku ekipu sačinjavaju poznata imena kao što su Eric Bana, Olivia Wilde, Charlie Hunnam, Sissy Spacek i Kris Kristofferson. A tu su još i Kate Mara te Treat Williams. Film je premijerno prikazan 22. travnja 2012. na Tribeca Film Festivalu gdje je pokupio dosta dobre komentare i kritike.

Director: Stefan Ruzowitzky
Writer: Zach Dean (screenplay)
Stars: Eric Bana, Olivia Wilde and Charlie Hunnam
Beautiful Boy (2010)

Beautiful Boy (2010)

Beautiful Boy (2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Drama
Trajanje: 100 min
Opis: Bill i Kate su u braku, svjesni da nisu sretni vec duže vremena, i imaju sina jedinca koji je daleko na fakultetu. Uskoro stigne vijest da je njihov 18-godišnji sin je pocinio masovno ubistvo na koledžu, ubivši pritom 17 ljudi: profesora, studenata i sebe te se moraju suociti s time. Usprkos bolu, trude se nastaviti sa svojim životima i pokušavaju shvatiti cinjenicu da ih mediji i svi oko njih, doživljavaju kao cudovišta. Što se više bore, sve više shvacaju da imaju samo jedan drugog.

Director: Shawn Ku
Writers: Michael Armbruster, Shawn Ku
Stars: Michael Sheen, Maria Bello and Kyle Gallner
Zadnji registrovan:
 • zolota

 • Ukupno registrovanih: 85601
    
  Ukupno online: 16
  Gosti: 14
  Korisnka: 2
  Milos1997, uploader  


  Ovde ce doci obavestenja

  Ovde ce doci prijatelji sajta