Novo

2011
Gost
The Wolfman (2010)

The Wolfman (2010)

Vukodlak (2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Drama | Horror | Thriller
Trajanje: 103 min
Opis: Inspirisan klasikom studija Universal, The Wolfman vraća mit o ukletom čoveku na sam početak. Benicio Del Toro glumi Lawrencea Talbota, progonjenog plemića koji se vraća na porodično imanje nakon nestanka svog brata. Posle susreta sa otuđenim ocem (Anthony Hopkins), Talbot kreće u potragu za svojim bratom... i otkriva jezivu sudbinu za sebe. Detinjstvo Lawrencea Talbota okončalo se noći kada je umrla njegova majka. Nakon što je napustio uspavano viktorijansko selo Blekmur, on je proveo decenije pokušavajući da zaboravi. U međuvremenu ga pronalazi verenica njegovog brata Gwen Conliffe (Emily Blunt) i on se vraća kući da pomogne u potrazi. Otkriva da su seljani stradali od nečega brutalne snage i ogromne krvožednosti, kao i da je sumnjičavi inspektor Skotland Jarda po imenu Aberline (Hugo Weaving) došao da istraži slučaj. Kako se delići slagalice slažu, on saznaje o staroj kletvi koja pretvara ljude u vukodlake u noć punog meseca. Sada, ukoliko ima ikakvu šansu da okonča pokolj i zaštiti ženu u koju je počeo da se zaljubljuje, Talbot mora da uništi zlobno stvorenje u šumama koje okružuju Blekmur. Ali dok traga za stvorenjem, jednostavni čovek sa izmučenom prošlošću saznaće svoju primitivnu stranu... za koju nikada nije mislio da postoji.

Director: Joe Johnston
Writers: Andrew Kevin Walker (screenplay), David Self (screenplay)
Stars: Benicio Del Toro, Anthony Hopkins and Emily Blunt
Waiting for Forever (2010)

Waiting for Forever (2010)

Waiting for Forever (2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Comedy, Drama, Romance
Trajanje: 95 min
Opis: Ema Tvist i Vil Doner su se upoznali još kao deca u komšiluku, gde je njihov odnos cvetao u kućici na drvetu, lokalnim baštama i sličnim mestima koja interesuju decu u predtinejdžerskoj dobi, sve dok Vilovi roditelji ne poginu u nesreći voza, ostavljajući njega i negovog starijeg brata poprilično same na svetu. Oni se odseljavaju, dok srce Vila Donera ostaje zarobljeno jednom Eminom rečenicom…

Director: James Keach
Writer: Steve Adams
Stars: Rachel Bilson, Tom Sturridge and Richard Jenkins
Wrecked (2011)

Wrecked (2011)

Wrecked (2010) on IMDb
Godina: 2011
Žanr: Adventure, Drama, Mystery
Trajanje: 91 min
Opis: Čovjek se budi u razbijenom i zgnječenom autu na dnu strme litice, povrijeđen i zarobljen, ne sjećajući se tko je on i kako je dospio tu. Mora se osloniti samo na svoje instinkte kako bi preživio Kako se pokušava osoloboditi iz olupine i pobjeći, mračnija strana priče se otkriva. Čak i ako preživi, morat će se suočiti sa mračnim posljedicama njegovg prijašnjeg, skoro zaboravljenog života.

Director: Michael Greenspan
Writer: Christopher Dodd (screenplay)
Stars: Adrien Brody, Caroline Dhavernas and Adrian Holmes

Pravila čata
Članovi online
Mini chat
+Mini chat
0
Ukupno online: 65
Gosti: 65
Korisnka: 0