Novo

2011
Gost
Song for Marion (2012)

Song for Marion (2012)

Song for Marion (2012) on IMDb
Godina: 2012
Žanr: Comedy, Drama, Music
Trajanje: 90 min
Opis: Artur je dzangrizavi penzioner, koga njegova voljena zena nagovara da se pridruzi nekonvencionalnom lokalnom horu, koji, izmedju ostalog, izvodi i pesme “Motörhead”, “Chaka Khan” i “Salt-n-Pepa”. Artur bas ne moze da shvati zasto Merion dobrovoljno provodi vreme i trosi energiju na takav nacin. Ali, njena ljubav za pevanjem ne prestaje, uprkos ozbiljnoj bolesti.
Mlada dirigentkinja Elizabet vidi u starcima nesto specijalno i nastoji da ih angazuje uprkos “otezavajucim okolnostima”. Preko nje, Artur otkriva kako da ponovo uziva u zivotu.

Director: Paul Andrew Williams
Writer: Paul Andrew Williams
Stars: Terence Stamp, Gemma Arterton, Christopher Eccleston
Avalon High (2010)

Avalon High (2010)

Avalon High (TV Movie 2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Drama, Family, Fantasy
Trajanje: 90 min
Opis: Allie Pennington se upravo preselila i krenula u novu srednju školu Avalon High. Tamo, iako sama isprva ne vjeruje, otkriva da su njezine školske kolege reinkarnacije kralja Arthura i njegovih podanika. Nakon što upozna Will Wagnera za kojeg misli da je reinkarnacija kralja Arthura, Allie smatra da je njezin zadatak zaštititi kralja od mračnih sila koje ga opet žele uništiti.

Director: Stuart Gillard
Writers: Julie Sherman Wolfe (teleplay), Amy Talkington (teleplay),
Stars: Britt Robertson, Gregg Sulkin and Joey Pollari

Lud@k Site ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.

Ovde ce doci prijatelji sajta