Novo

Comedy
Gost
Nasumični film
The Delinquents (1989)

The Delinquents (1989)

The Delinquents (1989) on IMDb
Godina: 1989
Žanr: Drama, Romance
Trajanje: 101 min
Opis: A small town in Australia, in the late 1950s: Brownie and Lola are deeply in love. But because they are under-age, their parents are against their relationship and try to separate them.

Director: Chris Thomson
Writers: Clayton Frohman (screenplay), Mac Gudgeon (screenplay),
Stars: Kylie Minogue, Charlie Schlatter, Bruno Lawrence
Mujhse Dosti Karoge! (2002)

Mujhse Dosti Karoge! (2002)

Mujhse Dosti Karoge! (2002) on IMDb
Godina: 2002
Žanr: Musical, Romance, Drama, Indijski Film
Trajanje: 149 min
Opis: Raj Khanna (Hrithik Roshan), Pooja Sahani (Rani Mukherjee) i Tina Kapoor (Kareena Kapoor) su prijatelji iz detinjstva. Dok je Raj uvek bio privučen živahnom i prelepom Tinom, nije bio svestan da ga Pooja potajno voli. Rajev otac (Kiran Kumar) odluči da se preseli u Englesku sa porodicom zbog novog posla. Pre odlaska, Raj obećava Tini da će se dopisivati preko imejla. Tina, popularna i devojka koja voli zabavu, uskoro postaje okupirana sa srugim stvarima pa Pooja piše Raju u Tinino ime kako bi održala Tinino obećanje. Raj i Pooja imaju mnogo zajedničkih stvari te ih ti imejlovi sve više zbližavaju. Posle 15 godine, Raj se vraća u Indiju na kratak odmor. Sada je u ljubavi sa devojkom koja mu je slala imejlove, veruje da će moći da je prepozna na prvi pogled. Kada se njih troje konačno sretnu, Raj na Poojino razočaranje je potpuno ignoriše i okreće se Tini. Tina ga u početku odbija ali posle biva privučena. Tokom dve nedelje njegovog odmora, on ne može da shvati da se prava Tina potpuno promenila od Tine koju zna preko imejlova. Počinje da se sprijateljava sa Poojom, impresioniran je stvarima koje su im zajedničke. Ne shvata da je ona ta u koju je on zaista zaljubljen. Raj se vraća u London a Pooja tamo stiže iznenada na intervju. Raj odlazi u crkvu koju često posećuje i nalazi Pooju tamo, gde peva pesmu koja se njemu sviđa.

Director: Kunal Kohli
Writers: Aditya Chopra, Kunal Kohli
Stars: Rani Mukerji, Hrithik Roshan, Kareena Kapoor
L'enfant d'en haut (2012)

L'enfant d'en haut (2012)

L'enfant d'en haut (2012) on IMDb
Godina: 2012
Žanr: Crime, Drama
Trajanje: 97 min
Opis: Dvanaestogodišnji Simon živi u industrijskoj dolini ispod odmarališta s nezaposlenom sestrom Louise. Svaki dan, on se penje gore kradući opremu bogatih turista koju preprodaje deci u podnožju. Kad se udruži s britanskim sezonskim radnikom čudnog ponašanja, Simon izgubi granice, što utiče na njegov odnos sa sestrom. Suočen s istinom od koje oboje pokušavaju pobeći, Simon odluči potražiti utočište u planinama.

Director: Ursula Meier
Writers: Antoine Jaccoud (scenario), Ursula Meier (scenario),
Stars: Kacey Mottet Klein, Léa Seydoux and Martin Compston
Frozen (2010)

Frozen (2010)

Smrznuti (2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Drama | Thriller
Trajanje: 93 min
Opis: Tipican dan na snežnim padinama se ce se za troje prijatelja pretvoriti u nocnu moru kada pre poslednjeg spusta ostanu zaglavljeni na žicari. Dok ski patrola gasi nocna svetla, ekipa u sve vecoj panici shvata da su ostali sami da landaraju visoko iznad zemlje bez mogucnosti da se spuste. Kako je odmaralište zatvoreno do sledeceg vikenda i kako hipotermija postaje sve ozbiljnija opasnost, trio je primoran na ocajnicke poteze kako bi što pre pobegli sa planine pre nego što se smrznu do smrti. Ali kada se odluce na pokret, sa stravom otkrivaju da strahovita hladnoca nije najstrašnije što može da ih snace u pustoši.

Director: Adam Green
Writer: Adam Green
Stars: Shawn Ashmore, Emma Bell and Kevin Zegers
Zadnji registrovan:
 • zolota

 • Ukupno registrovanih: 85601
    
  Ukupno online: 13
  Gosti: 12
  Korisnka: 1
  uploader  


  Ovde ce doci obavestenja

  Ovde ce doci prijatelji sajta