Novo

2017
Gost
Life of Pi (2012)

Life of Pi (2012)

Life of Pi (2012) on IMDb
Godina: 2012
Žanr: Adventure, Drama, Fantasy
Trajanje: 127 min
Opis: Film prati život Pija, sina čuvara zoološkog vrta koji sticajem okolnosti završava u malom čamcu za spašavanje u sred okeana. U ovu avanturu ga prate zebra, hijena, orangutan i ne toliko prijateljski raspoložen tigar – a svi se bore za sopstveni opstanak. Film je baziran na knjizi Jana Martela koja je 2001. godine dobila čuvenu nagradu Buker. Novo ostvarenje Anga Lija u bioskopima će se pojaviti 21. novembra, a glavne uloge u njemu tumače Suraž Šarma, Tobi Mekgvajer, Žerar Depardje i Irfan Kan.

Director: Ang Lee
Writers: David Magee (screenplay), Yann Martel (novel)
Stars: Suraj Sharma, Irrfan Khan and Adil Hussain


Megan Is Missing (2011)

Megan Is Missing (2011)

Megan je nestala (2011) on IMDb
Godina: 2011
Žanr: Drama, Horror, Thriller
Trajanje: 121 min
Opis: Megan Stewart (14) i Amy Herman (13) su najbolje prijateljice iako imaju potpuno drugačije osobine. Megan je najpopularnija devojčica u školi ali to je samo maska za njen život koji se sastoji od celodnevnog partijanja, opijanja, drogiranja i seksa. Amy je potpuna suprotnost, potpuno neprihvaćena u društvu, a sve što se događa saznaje od Megan. Njihovo prijateljstvo se zsniva na tome da jedna drugoj popunjavaju deo života koji nemaju. One najčešće komuniciraju putem web kamera i chat soba. Megan traži prijatelje malo drugačije od onih koje viđa svaki dan, te na chatu upoznaje Josha (17). Njih dvoje se odmah povežu, a Amy se oseća malo zapostavljeno.

Director: Michael Goi
Writer: Michael Goi
Stars: Amber Perkins, Rachel Quinn and Dean Waite

Lud@k Site ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.

Ovde ce doci prijatelji sajta