Novo

2017
Gost
Half Light (2006)

Half Light (2006)

Half Light (2006) on IMDb
Godina: 2006
Žanr: Drama, Horror, Mystery
Trajanje: 110 min
Opis: Zbog tragedije koja joj se dogodila, poznata knjizevnica Rachel upada u depresiju iz koje ne vidi izlaz. Prijateljica je nagovara da unajmi kucu u Skotskoj i Rachel odlazi u miran deo Skotske. Jedino drustvo joj pravi mladi svetionicar Angus. Kako vreme prolazi njih dvoje se sve vise zblizavaju. I kada je Rachel pomislila da joj je bolje, pocinju nocne more.

Director: Craig Rosenberg
Writer: Craig Rosenberg
Stars: Demi Moore, Henry Ian Cusick and Nicholas Gleaves
The Last Exorcism (2010)

The Last Exorcism (2010)

Poslednji egzorcizam (2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Drama, Horror, Thriller
Trajanje: 87 min
Opis: Kada dođe na farmu Louisa Sweetzera (Louis Herthum) u Luizijani, prečasni Cotton Marcus (Patrick Fabian) očekuje da će izvesti još jedno rutinsko „isterivanje“ nad poremećenim religioznim fanatikom. Kao iskreni fundamentalista, Sweetzer je u očaju pozvao harizmatičnog sveštenika, ubeđen da je njegova ćerka tinejdžerka (Ashley Bell) zaposednuta demonom koji mora biti isteran pre nego što se desi tragedija. Opterećen savešću jer je godinama iskorištavao očajne vernike i uzimao im novac, Cotton i njegova ekipa planiraju da snime dokumentarac ispovesti o ovom njegovom poslednjem isterivanju.

Director: Daniel Stamm
Writers: Huck Botko, Andrew Gurland
Stars: Patrick Fabian, Ashley Bell and Iris Bahr
Flight (2012)

Flight (2012)

Lud@k Site 7.5/10
Godina: 2012
Žanr: Drama, Thriller
Trajanje: 138 min
Opis: Denzel Washington glumi Whipa Whitakera, iskusnog pilota koji nekim čudom uspeva da prizemlji avion u kvaru, spasivši pritom skoro svakog putnika. Posle nesreće, Whip je proglašen za junaka, ali dok se sve više saznaje o nesrećnom slučaju, postavlja se sve više pitanja o tome ko je i šta je zapravo uzrok nesreće.

Director: Robert Zemeckis
Writer: John Gatins
Stars: Nadine Velazquez, Denzel Washington and Carter Cabassa

Lud@k Site ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.

Ovde ce doci prijatelji sajta
Pravila čata
Članovi online
Mini chat
+Mini chat
0
Ukupno online: 23
Gosti: 23
Korisnka: 0