Novo

Gost
Nasumični film
In Too Deep (1999)

In Too Deep (1999)

In Too Deep (1999) on IMDb
Godina: 1999
Žanr: Crime | Thriller | Drama
Trajanje: 95 min
Opis: Zahvaljujući tome što kontroliše 80% tržišta droge na ulicama Sinsinatija, lokalni narko bos Dvejn Gitens ne samo što je stekao ogromnu moć, nego i odgovarajući nadimak "Bog". Njegova organizacija privlači mnogobrojne siromašne crnce iz geta, pa se među novim regrutima našao i mladi Džef Kol, koji se ekspresnom brzinom nađe među najužim krugom Gitensovih saradnika i prijatelja. Naravno, "Bog" ne bi bio oduševljen da zna da je nova blistava zvezda u njegovom timu u stvari ubačeni policajac. Naravno, Kol čini sve da bi "Boga" uverio u svoju odanost, pa ga verno prati čak i kada dotični na zverski način ubija ljude oko sebe. Ali "Bog" ima i svoju toplu, humanu stranu, te on i Kol s vremenom postaju prijatelji. To se nimalo ne sviđa njegovom šefu, Prestonu d'Ambrosiu koji je uveren da njegov ubačeni agent ulogu narko mafijaša shvata previše ozbiljno. Zato je Kol privremeno povučen sa slučaja i prilikom te pauze on će upoznati privlacnu Majru. Njihova ljubavna veza je ugrožena kada se Kol vraća na ulice Sinsinatija da nastavi misiju koja postaje jednako opasna po njegovu dušu, kao i telo...

Director: Michael Rymer
Writers: Michael Henry Brown, Paul Aaron
Stars: Omar Epps, LL Cool J and Nia Long
Beyond Borders (2003)

Beyond Borders (2003)

Beyond Borders (2003) on IMDb
Godina: 2003
Žanr: Adventure | Drama | Romance
Trajanje: 127 min
Opis: "Iza Granica" - Godina je 1980. i Sara Dzordan, Amerikanka, zivi sa svojim imucnim suprugom Henrijem u Londonu. Na jednom dobrotvornom prijemu ona upoznaje strastvenog humanitarnog radnika Nika Kalahana, koji kritikuje imucne jer ne pomazu ljudima u ratom razorenim podrucjima. Sara naprasno odlucuje da se pridruzi njegovoj humanitarnoj organizaciji koja se bori protiv gladi u Etiopiji.

Director: Martin Campbell
Writer: Caspian Tredwell-Owen
Stars: Clive Owen, Angelina Jolie and Linus Roache
Fire with Fire (2012)

Fire with Fire (2012)

Vatrena trka (2012) on IMDb
Godina: 2012
Žanr: Action, Crime, Drama
Trajanje: 97 min
Opis: Nakon što je svedočio ubistvu vlasnika jedne radnje i njegovog sina, vatrogasac Jeremy Coleman jedva da je izvukao živu glavu. Pošto je primoran da svedoči protiv vodje kriminalne bande, Hagana, smešten je u program za zaštitu svedoka pod upravom američke vojske. Kada njegov identitet postane kompromitovan on je prisiljen da preuzme stvar u svoje ruke i spasi sebe i svoje voljene.

Director: David Barrett
Writer: Tom O'Connor (screenplay),
Stars: Josh Duhamel, Rosario Dawson and Bruce Willis
Zadnji registrovan:
Ukupno registrovanih: 85759
  
Ukupno online: 67
Gosti: 67
Korisnka: 0
  


Copyright Lud@k Site © 2018