Novo

Gost
Nasumični film
The Wolfman (2010)

The Wolfman (2010)

Vukodlak (2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Drama | Horror | Thriller
Trajanje: 103 min
Opis: Inspirisan klasikom studija Universal, The Wolfman vraća mit o ukletom čoveku na sam početak. Benicio Del Toro glumi Lawrencea Talbota, progonjenog plemića koji se vraća na porodično imanje nakon nestanka svog brata. Posle susreta sa otuđenim ocem (Anthony Hopkins), Talbot kreće u potragu za svojim bratom... i otkriva jezivu sudbinu za sebe. Detinjstvo Lawrencea Talbota okončalo se noći kada je umrla njegova majka. Nakon što je napustio uspavano viktorijansko selo Blekmur, on je proveo decenije pokušavajući da zaboravi. U međuvremenu ga pronalazi verenica njegovog brata Gwen Conliffe (Emily Blunt) i on se vraća kući da pomogne u potrazi. Otkriva da su seljani stradali od nečega brutalne snage i ogromne krvožednosti, kao i da je sumnjičavi inspektor Skotland Jarda po imenu Aberline (Hugo Weaving) došao da istraži slučaj. Kako se delići slagalice slažu, on saznaje o staroj kletvi koja pretvara ljude u vukodlake u noć punog meseca. Sada, ukoliko ima ikakvu šansu da okonča pokolj i zaštiti ženu u koju je počeo da se zaljubljuje, Talbot mora da uništi zlobno stvorenje u šumama koje okružuju Blekmur. Ali dok traga za stvorenjem, jednostavni čovek sa izmučenom prošlošću saznaće svoju primitivnu stranu... za koju nikada nije mislio da postoji.

Director: Joe Johnston
Writers: Andrew Kevin Walker (screenplay), David Self (screenplay)
Stars: Benicio Del Toro, Anthony Hopkins and Emily Blunt
Hum Tum (2004)

Hum Tum (2004)

Hum Tum (2004) on IMDb
Godina: 2005–2010
Žanr: Comedy, Drama, Romance, Indijski Film
Trajanje: 142 min
Opis: Karan is a cartoonist at one of India's leading newspapers with a daily column called Hum Tum. He calls it that because that's how he sees the world divided: No countries, no religions, just two divisions--boys and girls. When Karan first meets Rhea they disagree on everything, furthering his beliefs, so to put things right he innocently gives her a kiss. Six months later the duo meet once again and Rhea hasn't forgotten the kiss. Forward ten years since their first encounter, Rhea and Karan become friends again despite their differences, but this time destiny has bigger plans for the pair.

Director: Kunal Kohli
Writers: Siddharth Anand (screenplay), Kunal Kohli
Stars: Saif Ali Khan, Rani Mukerji, Kiron Kher
American Gangster (2007)

American Gangster (2007)

American Gangster (2007) on IMDb
Godina: 2007
Žanr: Crime, Drama
Trajanje: 175 min
Opis: Niko nije primećivao Franka Lucasa (Denzel Washington), mirnog vozača jednog od najuticajnijih crnačkih šefova mafije. Ali kad njegov šef iznenada umre, Frank iskorišćava pukotinu nastalu u strukturi moći za stvaranje svog vlastitog carstva i ostvarenje njegove verzije američkog sna. Svojom pronicljivošću i strogom poslovnom etikom uspeva se uzdići na sam vrh tržišta droge u Harlemu, plasirajući na ulice čisti i jeftiniji proizvod. Lucas ubrzo postaje najzančajnija figura u mafijaškom svetu ali i među džet setom New Yorka.

Director: Ridley Scott
Writers: Steven Zaillian, Mark Jacobson (article)
Stars: Denzel Washington, Russell Crowe and Chiwetel Ejiofor
Zadnji registrovan:
Ukupno registrovanih: 85742
  
Ukupno online: 8
Gosti: 8
Korisnka: 0