Novo

Gost
Nasumični film
Generation Um... (2012)

Generation Um... (2012)

Generation Um... (2012) on IMDb
Godina: 2012
Žanr: Drama
Trajanje: 97min
Opis: Radnja filma je pogled na jedan dan u životu grupe ljudi koji žive na društvenoj margini. Likovi koje tumače Kijanu Rivs i njegovo dvoje prijatelja dane provode u magnovenju prepunom seksa, droge i neodlučnosti.

Director: Mark Mann
Writer: Mark Mann (screenplay)
Stars: Keanu Reeves, Daniel Sunjata and Adelaide Clemens
The Honeymooners (2005)

The Honeymooners (2005)

The Honeymooners (2005) on IMDb
Godina: 2005
Žanr: Comedy, Drama, Family
Trajanje: 90 min
Opis: Vozač autobusa Ralph Kramden ( Cedric Zabavljač ) i kanalizacijski radnik Ed Norton ( Epps ) su najbolji prijatelji. Oni stalno dolaze s novim idejom kako se brzo obogatiti..

Director: John Schultz
Writers: Danny Jacobson, David Sheffield
Stars: Cedric the Entertainer, Mike Epps, Gabrielle Union
Stephen King's IT (1990)

Stephen King's IT (1990)

Ono (1990– ) on IMDb
Godina: 1990
Žanr: Drama | Horror | Mystery
Trajanje: 192 min
Opis: Derry je naizgled miran gradić, no svakih 30 godina teroriziran nizom neobičnih i zastrašujućih događaja koje svi znaju kao "Ono". U obliku klauna nazvanog Pennywise, "Ono" se budi svakih 30 godina i sije strah uzimajući djecu kao najčešće žrtve. Odrasli iz gradića se ponašaju kao da "Ono" ne postoji, što je ironično jer su dobro upoznati sa njime ali su prilike prestrašne da bi o njima govorili. Ljeto 1958. trebalo je zauvijek ostati u sjećanjima sedmero djece iz Derryja. Bill, Eddie, Mike, Bev, Stan, Richie i Ben polako se upoznaju sa pričama i djelima o zlu koje potresa njihov grad. Billov mlađi brat i sam uskoro postane jednom od žrtava krvožednog klauna, pa djeca odluče stati tome na kraj. Nekako su uspjeli uništiti čudovišno stvorenje nezamislive zloće, te zatim sklopili pakt da će se ponovno sastati i boriti se kada se zlo vrati. Dvadeset i sedam godina poslije, šest muškaraca i jedna žena raštrkani Amerikom, slijedeći svoje karijere ne sjećaju se gotovo ničega što se zbilo tog sudbonosnog ljeta. Sve dok ih poziv iz prošlosti ne pozove natrag u Derry kako bi se još jednom suočili s najvećim užasom. Ono se vratilo!

Director: Tommy Lee Wallace
Writers: Stephen King (novel), Lawrence D. Cohen (teleplay) (part I),
Stars: Richard Thomas, Tim Reid and Annette O'Toole

Copyright Lud@k Site © 2018