Novo

Gost
Van Helsing (2004)

Van Helsing (2004)

Van Helsing (2004) on IMDb
Godina: 2004
Žanr: Action | Adventure | Drama
Trajanje: 131 min
Opis: Krajem 19. veka lovac na čudovišta i utvare dr Gabrijel van Helsing (Džekmen) poslat je u zemlje istočne Evrope da uništi zle sile poput grofa Drakule (Roksburg), vukodlaka (Kemp), Frankenštajna (Hensli). Na njegovoj strani je i zanosna Ana, član porodice posvećene očišćenju sveta od zla. U Transilvaniji 1887. doktor Frankenštajn (Samjuel Vest) oživljava svoje čudovište uz pomoć Igora (Kevin Džej O'Konor) i grofa Drakule (Ričard Roksburg). Nakon što Drakula ubija doktora koji odbija da mu dozvoli da uz pomoć čudovišta oživi svoju decu, Frankenšatajn uspeva da pobegne od nezadovoljnih seoskih meštana. Godinu dana kasnije Vitezovi Svetog Reda sa sedištem u Vatikanu, šalju Gabrijela (Hju Džekman) koji pati od amnezije da ubije Drakulu i njegove verenice kako bi ga zaustavio u pokušaju da ubije dva poslednja člana porodice Valerijus, Velkana (koji veoma brzo postaje vukodlak) (Vil Kemp) i Anu (Kejt Bekinsejl). Na put u Rumuniju, sa Gabrijelom kreće i kaluđer Karl (Dejvid Venam).

Director: Stephen Sommers
Writer: Stephen Sommers
Stars: Hugh Jackman, Kate Beckinsale and Richard Roxburgh
Sanctum (2011)

Sanctum (2011)

Sveto mesto (2011) on IMDb
Godina: 2011
Žanr: Adventure, Drama, Thriller
Trajanje: 108 min
Opis: "Sveto mesto" - Grupa ronilaca se nakon oluje nadje zarobljena u pecini i bori protiv nabujalih voda, opasnog terena i panike. Majstorski ronilac Frank McGuire mesecima je istrazivao pecine Esa'ala u juznom Pacifiku. No, kad mu izlaz kojeg koristi biva poplavljen, njegov tim mora radikalno promeniti planove. U timu su njegov 17-ogdisnji sin Josh, finansijer Carl Hurlei, Carlova devojka Victoria i 'Ludi Dzordz'. Ogranicenih resursa, moraju se snalaziti...

Director: Alister Grierson
Writers: John Garvin (screenplay), Andrew Wight (screenplay), and 1 more credit »
Stars: Rhys Wakefield, Allison Cratchley and Christopher Baker
Hollywoodland (2006)

Hollywoodland (2006)

Holivudlend (2006) on IMDb
Godina: 2006
Žanr: Biography, Crime, Drama
Trajanje: 126 min
Opis: Hollywoodland je jedinstveno, uvjerljivo istraživanje slave i identiteta, inspirirano jednom od holivudskih, najmanje slavnih zagonetki. Film je redateljski debi Allena Coultera (nominiran za Emmyja i nagradu DGA za svoj rad na serijama Obitelj Soprano i Seks i grad). 16. lipnja 1959. glamur Tinseltowna zauvijek će izblijedjeti za glumca Georgea Reevesa, junačkoga Čovjeka od čelika u televizijskoj seriji Supermanove pustolovine, kada glumac umre u svome domu na Hollywood Hillsu. Pogođen jednim hicem iz puške, Reeves (oskarovac Ben Affleck) ostavlja zaručnicu – ambicioznu starletu Leonore Lemmon (Robin Tunney) – i milijune obožavatelja koji su šokirani njegovom smrću.

Director: Allen Coulter
Writer: Paul Bernbaum
Stars: Adrien Brody, Ben Affleck, Diane Lane
  
Ukupno online: 12
Gosti: 12
Korisnka: 0
  


Copyright Lud@k Site © 2018