Novo

Gost
Elite Squad 2 (2010)

Elite Squad 2 (2010)

Elitni odred 2 (2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Action | Crime | Drama
Trajanje: 116 min
Opis: Posle nereda u zatvoru tokom kojih je bilo poginulih, nekadašnji kapetan Naskimento, sada visoki oficir za bezbednost u Rio de Žaneiru, uvučen je u politički sukob u koji su umešani predstavnici vlade i paravojnih grupa. Situacija u favelama se menja i prividno stanje stabilnosti postaje ugroženo kako se pojačava policijska brutalnost.

Director: José Padilha
Writers: José Padilha (screenplay), José Padilha (story),
Stars: Wagner Moura, Irandhir Santos and André Ramiro
Mutluluk Aka Bliss (2007)

Mutluluk Aka Bliss (2007)

Mutluluk (2007) on IMDb
Godina: 2007
Žanr: Drama
Trajanje: 105 min
Opis: Kada mlada devojka Merjem (Ozgu Namal) bude silovana, običaji njene zajednice su nalagali da ona bude ubijena da bi sramota bila iskorenjena iz njene porodice. Mladić po imenu Đemal (Murat Han) , sin vodećeg čoveka u selu po povratku iz vojske, dobija taj zadatak, ali on sve do poslednjeg trentutka se dvoumi u vezi toga. Par se daje u bekstvo, iako je par praćen od strane lokalknih baraba koji ih prate. Na sreću, Đemal i Merjem se upoznaju sa harizmatičnim čovekom Irfanom, koji je bivši univerzitetski profesor, koji se upušta u jedrenje i treba mu posada. Izgleda da je i Irfan u bekstvu od braka koji se raspada i neispunjenog života. Zajedno ova neverovatna trojka će se uputiti na putovanje koje će im promeniti živote.

Director: Abdullah Oguz
Writers: Zülfü Livaneli (novel), Abdullah Oguz, and 3 more credits »
Stars: Özgü Namal, Talat Bulut and Murat Han
Undisputed III: Redemption (2010)

Undisputed III: Redemption (2010)

Undisputed III: Redemption (Video 2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Action, Crime, Drama
Trajanje: 96 min
Opis: Nakon borbe s Georgeom „The Iceman“ Chambersom i ozljede koljena zbog koje je ostao invalid, Uri Boyka (Scott Adkins) pomirio se sa zatvorskom sudbinom. Postao je čistač, koji dane provodi glancajući hodnike i prazneći zatvorske odvode. Smiraj je pronašao u religiji, potpuno ignorirajući borbe. No ova borba u zatvoru, koja će okupiti sve najbolje svjetske borce zatvorenike pobjedniku će ponuditi nešto što nitko ne može odbiti – slobodu.

Director: Isaac Florentine
Writer: David N. White
Stars: Scott Adkins, Mykel Shannon Jenkins and Mark Ivanir
  
Ukupno online: 12
Gosti: 12
Korisnka: 0
  


Copyright Lud@k Site © 2018