Novo

Gost
Behind The Walls Aka Derrière les murs (2011)

Behind The Walls Aka Derrière les murs (2011)

Derrière les murs (2011) on IMDb
Godina: 2011
Žanr: Drama | Horror | Mystery
Trajanje: 105 min
Opis: Radnja filma se dešava 1922. godine kada mlada spisateljica ljubavnih romana, nakon lične tragedije, dolazi iz Pariza na francusko selo, ne bi li se izolirala i iza sebe ostavila bolne trenutke. Promena sredine će joj pomoći i da se skoncentriše na pisanje novog romana jer bez novih stranica nema ni parica od izdavača. Useljava se u staru i ogromnu kuću koja deluje suviše sablasno i da se gleda a kamoli da se sam živi u njoj. Gomila prostorija, slabo osveljenje petrolejskih lampi i obavezno škripanje drvenih podova bi bilo strašno i da spisateljica nema redovne noćne more u kojima joj se priviđa preminula ćerkica

Director: Julien Lacombe, Pascal Sid
Writer: Julien Lacombe, Pascal Sid
Stars: Laetitia Casta, Thierry Neuvic, Jacques Bonnaffé
Apocalypse Now (1979)

Apocalypse Now (1979)

Apokalipsa danas (1979) on IMDb
Godina: 1979
Žanr: Drama, War
Trajanje: 190 min
Opis: Kapetan Willard (Martin Sheen), marinac duboko potresen užasima rata, poslan je u naizgled nemoguću misiju od strane američke vojske. Mora pronaći i svrgnuti s vlasti zloglasnog bivšeg velikog poručnika Waltera E. Kurtza (Marlon Brando) koji, na čelu plemena domorodaca upravlja djelom džungle u neutralnoj Kambodži. Što duže traje njegovo putovanje, njegova postrojba sve je više obuzeta što drogom, što samom džunglom koja tjera strah u kosti. Jedan po jedan, njegovi vojnici bivaju ubijeni dok Willard polako shvaća da je poslan na put u samo srce tame.

Director: Francis Ford Coppola (as Francis Coppola)
Writers: John Milius, Francis Ford Coppola (as Francis Coppola)
Stars: Martin Sheen, Marlon Brando, Robert Duvall
Livstid Aka Lifetime (2012)

Livstid Aka Lifetime (2012)

Livstid (Video 2012) on IMDb
Godina: 2012
Žanr: Crime, Drama, Thriller
Trajanje: 99 min
Opis: Anika Bengson je izmišljeni lik u seriji romana književnice Lize Marklund. Anika je novinar-inspektor i treba da reši još jednu misterioznu smrt. Policajac je pronađen mrtav u svom krevetu. Njegov sin Aleksandar je nestao. Policija i Anika Bengson pokušavaju da razreše obe misterije istovremeno.

Director: Ulf Kvensler
Writers: Antonia Pyk (screenplay), Liza Marklund (novel)
Stars: Malin Crépin, Björn Kjellman and Leif Andrée