Novo

Gost
The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)

Sumrak saga: Praskozorje - 2. deo (2012) on IMDb
Godina: 2012
Žanr: Adventure, Drama, Fantasy
Trajanje: 115 min
Opis: Bella uživa u svom novom životu i moćima, nakon rođenja ćerke Renesmee. Ipak, uskoro će njihovo dete biti meta nove pretnje. Naime vampir Irina veruje da dete poput Renesmee može osporiti moć i značaj Volturija, te preduzima sve što joj je u moći da uništi potencijalnu pretnju! Tada se Bella i Cullens zajedno, uz pomoć svih saveznika koje su mogli da okupe pripremaju za krucijalnu bitku za odbranu svoje porodice…

Director: Bill Condon
Writers: Melissa Rosenberg (screenplay), Stephenie Meyer (novel)
Stars: Kristen Stewart, Robert Pattinson and Taylor Lautner
Life of Pi (2012)

Life of Pi (2012)

Life of Pi (2012) on IMDb
Godina: 2012
Žanr: Adventure, Drama, Fantasy
Trajanje: 127 min
Opis: Film prati život Pija, sina čuvara zoološkog vrta koji sticajem okolnosti završava u malom čamcu za spašavanje u sred okeana. U ovu avanturu ga prate zebra, hijena, orangutan i ne toliko prijateljski raspoložen tigar – a svi se bore za sopstveni opstanak. Film je baziran na knjizi Jana Martela koja je 2001. godine dobila čuvenu nagradu Buker. Novo ostvarenje Anga Lija u bioskopima će se pojaviti 21. novembra, a glavne uloge u njemu tumače Suraž Šarma, Tobi Mekgvajer, Žerar Depardje i Irfan Kan.

Director: Ang Lee
Writers: David Magee (screenplay), Yann Martel (novel)
Stars: Suraj Sharma, Irrfan Khan and Adil Hussain


Inkaar (2013)

Inkaar (2013)

Inkaar (2013) on IMDb
Godina: 2013
Žanr: Drama, Romance, Indijski Film
Trajanje: 125 min
Opis: Maja je devojka koja uz Rahulovu pomoć postaje direktor marketinga u veoma moćnoj marketinškoj agenciji. Film počinje tako što Maja tuži Rahula za mobing, i kroz film dolazi do raspleta njihove priče. Vrlo realan film koji prati problem današnjice.

Director: Sudhir Mishra
Writer: Sudhir Mishra
Stars: Arjun Rampal, Chitrangda Singh, Vipin Sharma

Lud@k Site ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.

Ovde ce doci prijatelji sajta