Novo

Gost
Free Willy (1993)

Free Willy (1993)

Sloboda za Vilija (1993) on IMDb
Godina: 1993
Žanr: Adventure, Drama, Family
Trajanje: 112 min
Opis: Odrastajući bez bioloških roditelja, Jesse (J. J. Richter) često mijenja udomitelje i zapravo živi na ulici družeći se s nekolicinom najboljih prijatelja među kojima je i Perry (M. Bacall). Jedne noći Jesse i Perry završe u zabavnom parku gdje Jesseja uplaši kit ubojica Willy koji je nedavno uhvaćen kako bi postao glavna atrakcija parka. Jesse završi na policiji pri čemu ga policajac Dwight (M. Williamson) odluči udomiti kod bračnog para Glena (M. Madsen) i Annie Greenwood (J. Atkinson). Iako su Greenwoodovi brižni i pažljivi prema njemu, ogorčeni dječak stvara im samo probleme, a jedino se raduje posjetama zabavnom parku u kojem počne prijateljevati s također nesretnim Willyjem. I dok Willyjevi treneri Rae (L. Petty) i Randolph (A. Schellenberg) vjeruju u kitove sposobnosti, pohlepni vlasnik parka Dial (M. Ironside) zaključi da će od životinje imati više koristi ako je ubije...

Director: Simon Wincer
Writers: Keith Walker (story) (as Keith A. Walker), Keith Walker (screenplay) (as Keith A. Walker)
Stars: Jason James Richter, Lori Petty, Michael Madsen
Fanaa (2006)

Fanaa (2006)

Fanaa (2006) on IMDb
Godina: 2006
Žanr: Drama, Romance, Thriller, Indijski Film
Trajanje: 168 min
Opis: Jednostavno je izabrati između dobrog i lošeg, ali ono što zapravo određuje živote je umeće da se između dva dobra izabere bolje, a između dva loša, manje zlo. Zuni je slepa devojka iz Kašmira koja sreće Rehana, lokalnog turističkog vodiča i velikog ženskaroša. Iako je drugarice savetuju da se ne petlja sa ovim zavodnikom, Zuni je odlučna da uz Rehanovu pomoć sagleda sve lepote života, onako kako nikada nije mogla.

Director: Kunal Kohli
Writer: Shibani Bathija
Stars: Aamir Khan, Kajol and Rishi Kapoor

Lud@k Site ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.

Ovde ce doci prijatelji sajta
Pravila čata
Članovi online
Mini chat
+Mini chat
0
Ukupno online: 13
Gosti: 13
Korisnka: 0