Novo

Information on this page is temporarily unavailable. Please accept our apologies.
Gost
Nick And Norah's Infinite Playlist (2008)

Nick And Norah's Infinite Playlist (2008)

Nick and Norah's Infinite Playlist (2008) on IMDb
Godina: 2008
Žanr: Comedy, Drama, Music
Trajanje: 90 min
Opis: Prošle su tri nedelje, dva dana i 23 sata od kada je Tris (Alexis Dziena) prekinula sa Nickom (Michael Cera). Sada, tokom svirke sa njegovim indie bendom, „The Jerk-Offs“, na koju Nick, naravno, nije želeo ići, on ponovo ugleda svoju staru ljubav sa nekim novim tipom. No, te iste večeri Nick sreće i šarmantnu Norah (Kat Dennings), devojku sa kojom ostvari neočekivanu bliskost.

Director: Peter Sollett
Writers: Lorene Scafaria (screenplay), Rachel Cohn (novel)
Stars: Michael Cera, Kat Dennings, Aaron Yoo
English Vinglish (2012)

English Vinglish (2012)

English Vinglish (2012) on IMDb
Godina: 2012
Žanr: Comedy, Drama, Family, Indijski Film
Trajanje: 134 min
Opis: Shashi je mirna domacica blage naravi koja zbog nepoznavanja engleskog jezika, trpi omalovazavanja od svog visoko-obrazovanog muza i kcerke. Ona je snalazljiva i otvorena, ali oni ne primecuju te njene osobine. Jednog dana, dok je u poseti sestri na Manhattanu, odlucuje da uzme casove engleskog i tamo upoznaje mnostvo novih ljudi koji je uce da sama sebe vise ceni i postuje.

Director: Gauri Shinde
Writers: Gauri Shinde
Stars: Sridevi, Adil Hussain, Mehdi Nebbou
Gunfight at the O.K. Corral (1957)

Gunfight at the O.K. Corral (1957)

Gunfight at the O.K. Corral (1957) on IMDb
Provincijski gradić u Teksasu, 1881. Nakon što se obračuna s Edom Baileyjem (L. Van Cleef), željnim osvete zbog bratove smrti, nepopravljivi se kockar i mjesni izopćenik dr. John "Doc" Holliday (K. Douglas) pridruži proslavljenom saveznom šerifu Wyattu Earpu (B. Lancaster). Earp planira mirovinu, ali ga spriječi brzojav brata Virgila (J. Hudson) čijoj obitelji u Arizoni zaprijete članovi klana Clanton poznatog po nasilništvu i razbojstvima. Na putu u Tombstone Earla, zaljubljenog u lijepu kockaricu Lauru (R. Fleming), prati Holliday, dok će ih obojicu u Arizoni dočekati neprijateljski raspoloženi Clantonovi među kojima su Ike (L. Bettger) i Billy (D. Hopper), te njihov plaćenik Johnny Ringo (J. Ireland)...

Director: John Sturges
Writers: Leon Uris (screenplay), George Scullin (suggested by an article by)
Stars: Burt Lancaster, Kirk Douglas and Rhonda Fleming