Novo

Information on this page is temporarily unavailable. Please accept our apologies.
Gost
End Of Watch (2012)

End Of Watch (2012)

Poslednja straža (2012) on IMDb
Michael Peña i Jake Gyllenhaal glume dvojicu losandjeleskih policajaca i bliskih prijatelja koji odrzavaju bezbednost na ulicama. Snimljen u stilu pronadjenog snimka, film prati ovaj dvojac dok se zameraju ozbiljnom kartelu droge i pokusavaju da vode srecne privatne zivote.

Director: David Ayer
Writer: David Ayer
Stars: Jake Gyllenhaal, Michael Peña and Anna Kendrick
How Do You Know (2010)

How Do You Know (2010)

How Do You Know (2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Comedy | Drama | Romance
Trajanje: 120 min
Opis: "Kako znas" - radnja se vrti oko profesionalne sportiskinje Lise Jorgenson koja shvati kako vise nije mlada te se zeli napokon skrasiti. Lisa susrece Georgea koji je pak u zivotnoj krizi. U ljubavnom trouglu, George se treba 'takmiciti' protiv njezinog sadasnjeg decka Mattya kako bi osvojio Lisu. U ulozi glavnog Georgeovog povjerenika, nalazi se Jack Nicholson, koji je ujedno i Georgeov otac te jedina osoba koja mu pomaze u kompleksnoj situaciji.

Director: James L. Brooks
Writer: James L. Brooks
Stars: Reese Witherspoon, Paul Rudd and Owen Wilson
Trance (2013)

Trance (2013)

Trance (2013) on IMDb
Godina: 2013
Žanr: Crime, Drama, Mystery
Trajanje: 1h 41min
Opis: Sajmon, aukcionar umetnina, udružuje se s kriminalnom bandom koja planira da ukrade Gojinu sliku vrednu milione dolara. Posle udarca u glavu koji je zadobio tokom pljačke, budi se i shvata da se ne seća gde je sakrio sliku. U "Transu", Sajmon, aukcionar umetnina, udružuje se sa kriminalnom bandom koja planira da ukrade Gojinu sliku vrednu milione dolara. Posle udarca u glavu koji je zadobio tokom pljačke, budi se i shvata da se ne seća gde je sakrio sliku. Kad fizičke pretnje i mučenje ne urode plodom, Frenk, vođa bande, unajmljuje hipnoterapeutkinju Elizabet Lem koja mora da kopa po najdubljim i najskrovitijim mestima Sajmonove psihe. Dok Elizabet otkriva Sajmonovu narušenu podsvest, linija između istine, nagoveštaja i obmane počinje da bledi.

Director: Danny Boyle
Writers: Joe Ahearne, John Hodge
Stars: James McAvoy, Vincent Cassel, Rosario Dawson
Ukupno online: 49
Gosti: 48
Korisnka: 1
Media

Copyright Lud@k Site © 2018