Novo

Kategorije stranih serija po abecednom redu


Gost
End Of Watch (2012)

End Of Watch (2012)

Poslednja straža (2012) on IMDb
Michael Peña i Jake Gyllenhaal glume dvojicu losandjeleskih policajaca i bliskih prijatelja koji odrzavaju bezbednost na ulicama. Snimljen u stilu pronadjenog snimka, film prati ovaj dvojac dok se zameraju ozbiljnom kartelu droge i pokusavaju da vode srecne privatne zivote.

Director: David Ayer
Writer: David Ayer
Stars: Jake Gyllenhaal, Michael Peña and Anna Kendrick
Trance (2013)

Trance (2013)

Trance (2013) on IMDb
Godina: 2013
Žanr: Crime, Drama, Mystery
Trajanje: 1h 41min
Opis: Sajmon, aukcionar umetnina, udružuje se s kriminalnom bandom koja planira da ukrade Gojinu sliku vrednu milione dolara. Posle udarca u glavu koji je zadobio tokom pljačke, budi se i shvata da se ne seća gde je sakrio sliku. U "Transu", Sajmon, aukcionar umetnina, udružuje se sa kriminalnom bandom koja planira da ukrade Gojinu sliku vrednu milione dolara. Posle udarca u glavu koji je zadobio tokom pljačke, budi se i shvata da se ne seća gde je sakrio sliku. Kad fizičke pretnje i mučenje ne urode plodom, Frenk, vođa bande, unajmljuje hipnoterapeutkinju Elizabet Lem koja mora da kopa po najdubljim i najskrovitijim mestima Sajmonove psihe. Dok Elizabet otkriva Sajmonovu narušenu podsvest, linija između istine, nagoveštaja i obmane počinje da bledi.

Director: Danny Boyle
Writers: Joe Ahearne, John Hodge
Stars: James McAvoy, Vincent Cassel, Rosario Dawson
Blood (2012)

Blood (2012)

Blood (2012) on IMDb
Priča o moralnom kolapsu policijske obitelji. Dva brata policajca koji su vječito u sjeni svog oca, bivšeg policijskog načelnika, moraju istražiti zločin koji su sami počinili. Prikrivati istinu i pokušati prišiti nekome drugome zločin nije lagan posao.

Director: Nick Murphy
Writer: Bill Gallagher
Stars: Paul Bettany, Mark Strong, Brian Cox
Ukupno online: 71
Gosti: 70
Korisnka: 1
Media

Copyright Lud@k Site © 2018