Novo
Guests cannot view this page. Please log in.


[ Login ]Gost
Scum (1979)

Scum (1979)

Ološ (1979) on IMDb
Godina: 1979
Žanr: Crime, Drama
Trajanje: 98 min
Opis: Kasnih 70-ih redatelj Alan Clarke dobio je zadatak od televizijske kuće BBC da snimi televizijski film o životu u maloljetničkom popravnom domu. Snimljeni materijal bio je toliko brutalan da je BBC zabranio njegovo prikazivanje. Clarke i producent Clive Parsons pokušali su ublažiti nasilje te su snimljeni materijal prilagodili kino-distribuciji. Ray Winstone glumi Carlina, mladog buntovnika koji se uspinje na hijerarhijskoj ljestvici popravnog doma kroz nasilje, osvetu i seksualno napastovanje. Ovaj je film surova i slikovita optužba britanskog sustava za maloljetne prijestupnike koja je sablaznila naciju i šokirala gledatelje diljem svijeta.

Director: Alan Clarke
Writer: Roy Minton
Stars: Ray Winstone, Mick Ford, Julian Firth
Hancock (2008)

Hancock (2008)

Henkok (2008) on IMDb
Godina: 2008
Žanr: Action, Crime, Drama
Trajanje: 92 min
Opis: Snažni super heroj John Hancock (Will Smith) postaje sprdnja zbog alkoholizma i nespretnosti. On je tako postao najomraženiji čovjek u Los Angelesu iako je spasio mnoge živote, on je uništio mnoge imovine što je koštalo grad milione svaki put kad on krene u akciju. Kada spasi život PR stručnjaka, Ray Emberya, od nadolazećeg vlaka, on mu je zahvalan i vjeruje u njega da može vratiti pravog Hancocka. On ga dovodi kući da upozna sina Aarona i ženu Mary. Iz nekog nepoznatog razloga, Mary ne želi da se Hancock nalazi u blizini nje ili njezine porodice.

Director: Peter Berg Writers: Vincent Ngo, Vince Gilligan Stars: Will Smith, Charlize Theron and Jason Bateman
Ghost In The Shell 2: Innocence (2004)

Ghost In The Shell 2: Innocence (2004)

Innocence (2004) on IMDb
Godina: 2004
Žanr: Animation, Drama, Sci-Fi
Trajanje: 100 min
Opis: Drugi film, Ghost in the Shell 2: Innocence prati avanture jednog člana grupe tajne japanske jedinice za nacionalnu sigurnost koja je specjalizirana za borbu protiv kriminala povezanih uz naprednu tehnologiju.

Director: Mamoru Oshii
Writers: Masamune Shirow (comic "Koukaku-Kidoutai"), Mamoru Oshii (screenplay)
Stars: Akio Ôtsuka, Atsuko Tanaka, Kôichi Yamadera
  
Ukupno online: 14
Gosti: 14
Korisnka: 0
  


Copyright Lud@k Site © 2018