Novo

Popularno


Novo na sajtu

Gost
The Lake House (2006)

The Lake House (2006)

Kuća na jezeru (2006) on IMDb
Godina: 2006
Žanr: Drama, Fantasy, Romance
Trajanje: 99 min
Opis: Osjetivši da je vrijeme za promjenu, dr. Kate Forster (Sandra Bullock) napušta predgrađe Illinoisa i prihvata posao u bolnici u Chicagu.

Director: Alejandro Agresti
Writers: David Auburn (screenplay), Eun-Jeong Kim (motion picture "Siworae")
Stars: Keanu Reeves, Sandra Bullock and Christopher Plummer
Front of the Class (2008)

Front of the Class (2008)

Front of the Class (TV Movie 2008) on IMDb
Godina: 2008
Žanr: Drama
Trajanje: 95 min
Opis: Film baziran na istinitoj prici o Bradu Cohenu, koji zahvaljujuci velikoj upornosti svoje majke, uprkos Turetovom sindromu uspeva da postane uspesan ucitelj.

Director: Peter Werner
Writers: Thomas Rickman (as Tom Rickman), Brad Cohen (book)
Stars: James Wolk, Treat Williams, Dominic Scott Kay
The Special Relationship (2010)

The Special Relationship (2010)

The Special Relationship (TV Movie 2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Biography, Drama, History
Trajanje: 93 min
Opis: Kroz istoriju, američki predsednici i britanski premijeri imali su posebne radne odnose, a prirodni saveznici zbližili su se kada je izbor vođe laburista Tonija Blera dao Bilu Klintonu političku srodnu dušu pod engleskim nebom. Bler, mladi državnik pun energije, i Klinton, harizmatični "stariji brat", zajedno sanjaju o preuređenju sveta na progresivni način. Njihove supruge Hilari Kinton i Čeri Bler upotpunjuju jedinstvenu četvorku koju povezuju zajednička ideologija i lična bliskost. Klinton pomaže Bleru da izgradi mir u Severnoj Irskoj; Bler uzvraća uslugu podržavajući Klintona koji je bačen na konopce tokom skandala Levinski. Ali ta veza se prekida zbog goruće krize na Kosovu, pošto Blerov poziv na akciju odudara od Klintonovog pragmatičnog pristupa. Dok Bler nepokolebljivo ide svojim putem, a Hilari na opšte iznenađenje ulazi u politiku, Klinton shvata da se Bler priprema za novu eru i novu "posebnu vezu" - s dolazećim predsednikom Džordžom V. Bušom. HBO Films predstavlja Majkla Šina, Denisa Kvejda, Houp Dejvis i Helen Mekrori u zakulisnoj priči o dvojici svetskih lidera koji su stvorili odano, mada burno prijateljstvo iz političke neophodnosti.

Director: Richard Loncraine
Writer: Peter Morgan
Stars: Michael Sheen, Demetri Goritsas, Adam Godley
Ukupno online: 11
Gosti: 10
Korisnka: 1
Media

Copyright Lud@k Site © 2018