Novo

Popularno


Novo na sajtu

 • 21  The Player (1992)
  INFO
  Igrač (1992) on IMDb
  Mladi Griffin Mill (T. Robbins) zaposlen je u holivudskom studiju i svakog dana saslusa desetine ideja za filmove, koje mu nude scenaristi. Kad pocne dobijati pretece poruke, zakljuci da ih salje David Kahane (V. D’Onofrio), scenarista kojeg je odbio pre nekoliko meseci. Mill otputuje u Pasadenu kako bi razgovarao s njim, ali dodje do svadje i tuce u kojoj Mill ubija Kahanea i bezi s mesta zlocina. U sledecih nekoliko dana stvari izmicu kontroli: Mill se boji da mu je polozaj na poslu ugrozen, pretece poruke stizu i dalje, policija ga ispituje o susretu s Kahaneom, a njega, vec nakon prvog susreta, neodoljivo privlaci Kahaneova devojka June Gudmundsdottir (G. Scacchi).

  Director: Robert Altman
  Writers: Michael Tolkin, Michael Tolkin
  Stars: Tim Robbins, Greta Scacchi, Fred Ward
 • 3575  Kangaroo Jack (2003)
  INFO
  Kengur Džek (2003) on IMDb
  Dvojica najboljih prijatelja iz Brooklyna, frizer Charlie Carbone (Jerry O'Connell) i nesretni glazbenik Louis Booker (Anthony Anderson) upleteni su u poslove lovaške obitelji kojoj je na čelu Salvatore "Sal" Maggio (Christopher Walken). Iako su svoj prvi "posao" uprskali, Sal im daje drugu šansu i šalje ih u Australiju na novi zadatak. Kada stignu u Australiju, oni požele fotografirati klokana! Kako bi im fotografija bila duhovitija, oblače mu crvenu jaknu. Naravno, klokan odskače u svom smjeru i tada shvaćaju kako je s jaknom otišao i novac koji moraju dostaviti. Potraga za klokanom vodi ih u mnoštvo avantura u pustinji Australije!.

  Director: David McNally
  Writers: Steve Bing (story), Barry O'Brien (story),
  Stars: Anthony Anderson, Jerry O'Connell, Estella Warren
 • 45  The Siege (1998)
  INFO
  The Siege (1998) on IMDb
  Anthony Hubbard (D. Washington) FBI-ev je agent na čelu antiterorističke jedinice u New Yorku. Njegova je desna ruka Libanonac Frank Haddad (T. Shalhoub) koji mu pomaže u rješavanju najnovijih slučajeva terorističkih napada koji započinju nakon što Amerikanci zarobe jednog šeika. Teroristi postavljaju eksplozivne naprave i uzimaju taoce po cijelom New Yorku tražeći njegovo oslobađanje. U istrazi pomaže Elise Kraft (A. Bening), agentica CIA-e s izvrsnim vezama u iračkom podzemlju. Kad napadi postanu sve oštriji, sa sve više civilnih žrtava, Hubbard je pod sve većim pritiskom da pronađe i eliminira teroriste.

  Director: Edward Zwick
  Writers: Lawrence Wright (story), Lawrence Wright (screenplay)
  Stars: Denzel Washington, Bruce Willis, Annette Bening
 • 1161  Nick of Time (1995)
  INFO
  Delić vremena (1995) on IMDb
  Gene Watson (Johnny Depp) je računovođa koji se vraća kući sa sprovoda bivšoj ženi. Tada upozna g. Smitha (Christopher Walken) i gđu Jones (Roma Maffia) koji mu otmu kćer Lynn (Courtney Chase) te mu daju pištolj, šest metaka i karticu koja će mu omogućiti pristup stanovitom hotelu. Zatim ga obavijeste da mora ubiti guvernerku Eleanor Grant (Marsha Mason) ili će mu ubiti kćer. Watson pokušava upozoriti gđu Grant te otkriva da urota potječe od onih kojima ona najviše vjeruje.

  Director: John Badham
  Writer: Patrick Sheane Duncan
  Stars: Johnny Depp, Christopher Walken, Courtney Chase
 • 1873  Paper Towns (2015)
  INFO
  Paper Towns (2015) on IMDb
  Film je zasnovan na bestseleru Johna Greena (Krive su zvijezde). Mladić i njegova četiri prijatelja kreću na putovanje njihovih života, kako bi pronašli nestalu mladu komšinicu.

  Director: Jake Schreier
  Writers: John Green , Scott Neustadter
  Stars: Nat Wolff, Cara Delevingne, Austin Abrams
 • 38  Az állampolgár (2016)
  INFO
  Az állampolgár (2016) on IMDb
  Wilson (56) je iskren, dobroćudan Afrikanac koji već nekoliko godina živi u Budimpešti. Došao je u Mađarsku kao politički izbjeglica, ali je otad pronašao dom i radi kao zaštitar u supermarketu. Želi postati mađarski državljanin, ali stalno pada ispit iz osnova ustava. Njegov se život neočekivano promijeni kad mu kolega preporuči svoju sestru Mari (56), učiteljicu specijaliziranu za mađarsku povijest i kulturu. Tijekom privatnih lekcija, između udane učiteljice i njezina učenika razvije se obostrana privlačnost. No jedne noći tajanstvena se neznanka pojavi na Wilsonovu pragu, trudna Perzijanka Shirin (26) koja kao izbjeglica ilegalno boravi u Mađarskoj.

  Director: Roland Vranik
  Writers: Iván Szabó, Roland Vranik
  Stars: Cake-Baly Marcelo, Ágnes Máhr, Arghavan Shekari
 • 10  The Lady Vanishes (1938)
  INFO
  The Lady Vanishes (1938) on IMDb
  U državi Bandrika grupa engleskih državljana ogorčena je zbog opšteg zastoja vozova jer se lavina sručila na železničku prugu. Prisiljeni su da prenoće u planinskom pansionu, Englezi se međusobno zbliže, posebno mlada Iris Henderson (M. Lokvud) i simpatična stara guvernanta, gospođa Froj (M. Viti). Sledećeg dana kada je pruga raščišćena Englezi nastavljaju put prema Londonu. U vozu kada se Iris probudila primetila je da nema gospođe Froj. Svi je putnici uveravaju da te žene nije ni bilo u vozu. Uverena da ima pravo, Iris ne odustaje da pronađe gospođu Froj u čemu će joj pomoći Gilbert (M. Redgrejv), mladi muzikolog koji je jedini koji donekle veruje u njene tvrdnje.

  Director: Alfred Hitchcock
  Writers: Ethel Lina White, Sidney Gilliat
  Stars: Margaret Lockwood, Michael Redgrave, Paul Lukas
 • 24  Point Blank (1967)
  INFO
  Mrtva tačka (1967) on IMDb
  Valker (L. Marvin), njegova žena Lin (S. Acker) i partner Mal Res (J. Vernon) opljačkali su velik novac. Pri deobi plena u praznoj ćeliji nekadašnjeg zatvora Alkatraza Res zapuca na Valkera i pobegne sa Lin i dolarima. Valker teško ranjen ipak preživi i nakon dve godine želi se osvetiti Resu i uzeti svoj deo od pljačke. Rese je u međuvremenu postao jedan od glavnih ljudi u moćnoj gangsterskoj organizaciji. Policijski inspektor Jost (K. Wynn) želi ih uništiti tako da u to uključi Valkera pa mu otkrije adresu na kojoj sad živi Lin.

  Director: John Boorman
  Writers: Alexander Jacobs (screenplay), David Newhouse (screenplay)
  Stars: Lee Marvin, Angie Dickinson, Keenan Wynn
 • 2458  Twisted (2004)
  INFO
  Twisted (2004) on IMDb
  Jessica, čiji je otac bio serijski ubica, sada je policajka koja istražuje ubistvo. Uskoro se nalazi usred sopstvene istrage, jer njeni bivši ljubavnici umiru jedan po jedan....

  Director: Philip Kaufman
  Writer: Sarah Thorp
  Stars: Ashley Judd, Samuel L. Jackson and Andy Garcia
 • 17  Never a Dull Moment (1968)
  INFO
  Never a Dull Moment (1968) on IMDb
  Dok vježba za ulogu, glumca Jacka zamijene za ubojicu Acea. On to shvati tek prekasno pa ga odvedu gangsterskom šefu

  Director: Jerry Paris
  Writers: John Godey (book), AJ Carothers
  Stars: Dick Van Dyke, Edward G. Robinson, Dorothy Provine
 • 15  A Fine Mess (1986)
  INFO
  A Fine Mess (1986) on IMDb
  An actor and a chef fathom a plot to fix a horse race and attempt at capitalizing it, while striving to tackle two of the hitmen responsible for the scheme.

  Director: Blake Edwards
  Writer: Blake Edwards
  Stars: Ted Danson, Howie Mandel, Richard Mulligan
 • 2534  Better Living Through Chemistry (2014)
  INFO
  Better Living Through Chemistry (2014) on IMDb
  Život uštogljenog farmaceuta menja se iz korena kada postane ljubavnik lepe supruge jednog bogataša, koja ga uvodi u kovitlac događaja koji uključuju seks, drogu, a možda i ubistvo

  Directors: Geoff Moore, David Posamentier
  Writers: Geoff Moore, David Posamentier
  Stars: Sam Rockwell, Olivia Wilde, Michelle Monaghan
 • 17  Mickybo and Me (2005)
  INFO
  Mickybo and Me (2004) on IMDb
  Priča o prijateljstvu dvojice slobodoumnih dječaka sputanih teškom situacijom kako u društvu tako i u obitelji.

  Director: Terry Loane
  Writers: Terry Loane, Owen McCafferty
  Stars: John Joesph Mcneill, Niall Wright, Julie Walters
 • 13  The Baby-Sitters Club (1995)
  INFO
  Klub bebisiterki (1995) on IMDb
  „Zauvijek prijateljice“ donosi priču o jednom ljetu u životu sedam neobičnih djevojaka koje odrastaju u Stoneybrooku, u Connecticutu. Kad muškasta Kristy (Schuyler Fisk), predsjednica kluba, dođe na genijalnu zamisao da pokrene ljetni dnevni kamp, djevojke se slože da je to izvrstan način da se provede ljeto. No, život im zakompliciraju ljubavne veze koje su na pomolu, obiteljske krize i trojica zločestih snobova i sve to će staviti na kušnju tkanje njihova dugotrajnog prijateljstva. Iako vrlo različite, jedna drugoj priskaču u pomoć, dok se svaka od njih na svoj način bori sa iskušenjima života. Na kraju ljeta shvaćaju da je njihovo prijateljstvo ne samo preživjelo, nego i ojačalo.

  Director: Melanie Mayron
  Writers: Ann M. Martin (book), Dalene Young
  Stars: Schuyler Fisk, Bre Blair, Rachael Leigh Cook
 • 51
  9x04  Shameless (2019) 9x04
  INFO
  Besramnici (2011– ) on IMDb
  Godina: 2011
  Žanr: Comedy, Drama
  Trajanje: 46 min
  Opis: Serija originalnog naziva "Shameless" (Besramnici), predstavlja komičnu dramu o disfunkcionalnoj porodici Gallagher. Priča je zapravo adaptacija britanske TV serije o istoimenoj porodici iz Manchestera. Pred nama su američki Gallagherovi koji žive u Chicagu, a naslovnu ulogu oca alkoholičara preuzeo je glumac William H. Macy. Frank Gallagher (William H. Macy) je glava radničke porodice, otac šestoro pametne, duhovite i samostalne dece kojima bi bez njega zapravo bilo bolje. Iz Frankove perspektive, na koju uveliko utiče i alkohol, briga o deci je njemu samo smetnja u pohodima po barovima i pijankama širom Chicaga. Frank stoga "roditeljstvo" prepušta svojoj najstarijoj ćeri Fioni (Emmy Rossum). Kao takva ona se brine da njena braća i sestre redovno obavljaju svoje obaveze, održavaju kuću čistom, hrane mačku i rade zajedno s njom sve kućne poslove- pomažući se medjusobno kako bi preživeli.

  Creators: John Wells, Paul Abbott
  Stars: Emmy Rossum, William H. Macy, Ethan Cutkosky
 • 18  Close-Knit (2017)
  INFO
  Karera ga honki de amu toki wa (2017) on IMDb
  Nakon što ju je zanemarila majka, djevojčicu je uzeo njen ujak i njegova transrodna djevojka, koji stvaraju dom pun ljubavi za nju.

  Director: Naoko Ogigami
  Writer: Naoko Ogigami (screenplay)
  Stars: Tôma Ikuta, Mugi Kadowaki, Kenta Kiritani
 • 21  Le Week-End (2013)
  INFO
  Le Week-End (2013) on IMDb
  Romantična drama/komedija o bračnom paru koji odlazi u Pariz proslaviti trideset godina zajedničkog života. Ne bi li osvježili svoj brak Meg (L. Duncan) i Nick (J. Broadbent) vraćaju se u grad gdje su bili na medenom mjesecu. Dvoje intelektualaca pred mirovinom svoj boravak u Parizu počinju svađom i neslaganjem. On je staložen i ozbiljan, a ona želi njihov vikend pretvoriti u uzbudljivo novo iskustvo, od skupog hotela do bijega iz restorana bez plaćanja. Vikend koji ih treba napuniti novom energijom, pretvara se u žučne rasprave. Srećom, situacija se počinje popravljati kad sretnu Nickovog prijatelja (J. Goldblum) s fakulteta, Amerikanca Morgana. Uspješni pisac Morgan pozove ih na zabavu gdje bračni par otkriva novi pogled na život i ljubav…

  Director: Roger Michell
  Writer: Hanif Kureishi
  Stars: Lindsay Duncan, Jim Broadbent, Jeff Goldblum
 • 23  Little Men (2016)
  INFO
  Little Men (2016) on IMDb
  Kada 13-godišnjem Jakeu (Theo Taplitz) premine djed, njegova obitelj preseli se iz Manhattana natrag u rodnu kuću njegovog oca u Brooklynu. Tamo se Jake sprijatelji sa karizmatičnim Tonyjem (Michael Barbieri), čija samohrana majka Leonor (Paulina Garcia), krojačica iz Čilea, vodi dućan sa haljinama u prizemlju. Ubrzo, Jakeovi roditelji – glumac Brian (Greg Kinnear) i psihoterapeutkinja Kathy (Jennifer Ehle) – zamole Leonor da potpiše novi ugovor o najmu dućana, kojem je sada renta skuplja. Njoj je to naravno neprihvatljivo, te ubrzo započne svađanje. U početku, Jake i Tony ne primjećuju svađu, no nedugo nakon, problemi njihovih roditelja počnu utjecati i na njihovo prijateljstvo.

  Director: Ira Sachs
  Writers: Mauricio Zacharias, Ira Sachs
  Stars: Greg Kinnear, Jennifer Ehle, Paulina García
Gost
  
Ukupno online: 9
Gosti: 8
Korisnka: 1
JAROSLAV058  


Copyright Lud@k Site © 2018