Novo

Popularno


Novo na sajtu

 • 172  Hate Story (2012)
  INFO
  Hate Story (2012) on IMDb
  Nakon prisilnog abortusa, devojka koristi svoje telo kao seksualno oružje, kako bi uništila čoveka koji joj je upropastio život.

  Director: Vivek Agnihotri
  Writers: Vikram Bhatt, Rohit Malhotra
  Stars: Nikhil Dwivedi, Gulshan Devaiah, Paoli Dam
 • 25  A Guy Thing (2003)
  INFO
  A Guy Thing (2003) on IMDb
  Prije vjenčanja prijatelji Paulu (Jason Lee) pripreme momačku večer, koja se, kako to često biva, malo otme kontroli. Sutra ujutro, Paul se budi kraj prekrasne Becky (Julia Stiles), jedne od plesačica na zabavi. Pretpostavljajući kako su spavali zajedno, Paul je naprosto istjera iz stana, nadajući se kako je nikada više neće vidjeti i kako će tjedni do vjenčanja proteći u potpunom miru. Međutim, nadu će izgubiti kada shvati kako je Becky rođakinja njegove buduće supruge Karen (Selma Blair). Da stvari budu još gore, Beckyn ljubomorni bivši dečko sporne ju je večeri pratio i fotografirao. Jedini koji mogu razriješiti cijelu zbrku jesu Paul i Becky, ali oni se ne žele ponovno vidjeti.

  Director: Chris Koch
  Writers: Greg Glienna , Greg Glienna
  Stars: Jason Lee, Julia Stiles, Selma Blair
 • 23  Stolen Lives (2009)
  INFO
  Stolen Lives (2009) on IMDb
  Detektiv se bori sa gubitkom vlastitog sina dok pokušava otkriti identitet dečaka čiji su mumificirani ostaci pronađeni u kutiji zakopanoj prije pedeset godina.

  Director: Anders Anderson
  Writer: Glenn Taranto
  Stars: Jon Hamm, Josh Lucas, Rhona Mitra
 • 571  My Son, My Son, What Have Ye Done (2009)
  INFO
  My Son, My Son, What Have Ye Done (2009) on IMDb
  U ovome psihološkom trileru, koji se djelomično temelji na zagonetnome stvarnom zločinu, Michael Shannon igra Brada, mamina sina i nadobudnoga glumca, koji se vraća kući u San Diego nakon što je prošao uznemirujuće iskustvo u peruanskoj džungli. Njegova sljedeća uloga u jednoj grčkoj tragediji prelit će se u stvarni život kada ubije svoju majku. Policija je pozvana na mjesto zločina te ubrzo otkrije da se ubojica skrio u svojoj kući s dvoje talaca. Kroz seriju intervjua s ubojičinom zaručnicom i njegovim kazališnim ravnateljem, policija dobiva sliku čovjeka koji je izgubio doticaj sa stvarnošću.

  Director: Werner Herzog
  Writers: Herbert Golder, Werner Herzog
  Stars: Michael Shannon, Willem Dafoe and Chloë Sevigny
 • 1385  Dossier K. (2009)
  INFO
  Dossier K. (2009) on IMDb
  Utemeljen na romanu Džefa Girertsa, film govori o strasti, izdaji, osveti, slepoj ambiciji i neizbežnosti sudbine. Glavni likovi bore se protiv albanske mafije i pokušavaju da razbiju lanac laži i korupcije.

  Director: Jan Verheyen
  Writers: Jef Geeraerts , Carl Joos
  Stars: Koen De Bouw, Werner De Smedt, Blerim Destani
 • 2201  Eden (2012)
  INFO
  Eden (2012) on IMDb
  Mlada Korejka-Amerikanka, oteta je u blizini svoje kuće u novom Meksiku i natjerana na prostituciju od strane narko-dilera i trgovaca bijelim robljem iz Las Vegasa. Tokom dvije godine držana je u zarobljeništvu, ali je strpljivo gradila svoju poziciju unutar same kriminalne organizacije, kako bi uspjela što bezbolnije preživjeti... Film temeljen na istinitom događaju.

  Director: Megan Griffiths
  Writers: Megan Griffiths, Chong Kim (story),
  Stars: Jamie Chung, Beau Bridges, Matt O'Leary
 • 29  Deuces Wild (2002)
  INFO
  Deuces Wild (2002) on IMDb
  Dva brata, Leon i Bobi, članovi su ulične bande u Bruklinu, znani kao Deuces. Njihov treći brat je ubijen prekomernom dozom nekoliko godina ranije. Još poznatija banda, zvana Viper, predstavlja pretnju Leonovom i Bobijevom naporu da drže droge dalje od svog bloka...

  Director: Scott Kalvert
  Writers: Paul Kimatian, Christopher Gambale
  Stars: Stephen Dorff, Brad Renfro, Fairuza Balk
 • 32  Salvage (2006)
  INFO
  Salvage (2006) on IMDb
  Claire Parker će umreti.U rukama sadističkog i pokvarenog ubice, okusiće strašnu i nezamislivu brutalnu smrt: i sve to će se ponovo dogoditi. Nakon što bude bila ugrizena, vučena, iseckana i izbodena, Claire se budi na poslu: mestu gde je sve i počelo...

  Directors: Jeff Crook, Josh Crook
  Writers: Josh Crook, Jeff Crook
  Stars: Lauren Currie Lewis, Chris Ferry, Cody Darbe
 • 18  Wild America (1997)
  INFO
  Divlja amerika (1997) on IMDb
  : Ranih šezdesetih godina prošlog stoljeća dječaci Marty (Scott Bairstow), Mark (Devon Sawa) i Marshall Stouffer (Jonathan Taylor Thomas) rade za autoritarnog oca tijekom školskih praznika. Međutim, san braće je putovati svijetom i slikati divlje životinje. Kada se najstariji Marty pobuni protiv oca, dječaci kreću u pustolovinu života u kojoj će svojim amaterskim fotoaparatom snimiti najveće američke predatore.

  Director: William Dear
  Writer: David Michael Wieger
  Stars: Jonathan Taylor Thomas, Devon Sawa, Scott Bairstow
 • 1871  The Nines (2007)
  INFO
  The Nines (2007) on IMDb
  U ovom fantazijom protkanom filmu, prepliću se na čudne načine životi problematičnog glumca, televizijskog voditelja, i poznatog dizajnera video igrica.

  Director: John August
  Writer: John August
  Stars: Ryan Reynolds, Hope Davis, Melissa McCarthy
 • 793  La Terza Madre Aka Mother Of Tears: The Third Mother (2007)
  INFO
  Majka suza (2007) on IMDb
  Stara urna, vezana za sanduk, slučajno je iskopana u blizini groblja Viterbo. U urni se nalazi stara tunika i neki predmeti koji pripadaju Mater Lakrimarum, Trećoj Majci.

  Director: Dario Argento
  Writers: Dario Argento , Dario Argento
  Stars: Asia Argento, Cristian Solimeno, Adam James
 • 14  Class Action (1991)
  INFO
  Zajednička tužba (1991) on IMDb
  Džededaja Vard (Džin Hekman) je advokat koji je svoju reputaciju stekao boreći se protiv velikih korporacija u korist malog čoveka. Svoje principe je uvek stavljao ispred profita i nikada nije odustajao od toga. Njegova ćerka Megi Vard (Meri Elizabet Mastrantonio) je takođe advokat. Otkako je saznala da je otac varao njenu majku, nije u najboljim odnosima sa ocem, a i karijera joj se drastično razlikuje. Za razliku od oca, ona želi da postane jedan od partnera u velikoj advokatskoj firmi. Na putu ka uspehu moraće da se suprotstavi svom ocu u sudnici

  Director: Michael Apted
  Writers: Carolyn Shelby, Christopher Ames
  Stars: Gene Hackman, Mary Elizabeth Mastrantonio, Colin Friels
 • 1494  Elizabeth: The Golden Age (2007)
  INFO
  Elizabeta: Zlatno doba (2007) on IMDb
  Nastavak kritički hvaljenog biografskog filma iz 1998, Elizabeta istražuje romansu iz XVI veka između "Devičanske Kraljice" i poznatog avanturiste, ser Voltera Rolija.

  Director: Shekhar Kapur
  Writers: William Nicholson, Michael Hirst
  Stars: Cate Blanchett, Clive Owen and Geoffrey Rush
 • 2505  The Call (2013)
  INFO
  Poziv (2013) on IMDb
  Jordan Turner je iskusna operaterka na liniji 911 ali kada jednom prilikom pogrešno procijeni situaciju I zabrlja,nije sigurna može li nastaviti sa poslom. No, onda će tinejdžerku Casey Welson oteti nepoznati mušakarac a djevojka će uspjeti okrenuti 911 I dobiti upravo Jordan. Na iskusnoj je djelatnici da pravilno procijeni situaciju I učini sve ne bi li spasila djevojku a otmičara izručila pravdi.

  Director: Brad Anderson
  Writers: Richard D'Ovidio (screenplay), Richard D'Ovidio (story),
  Stars: Halle Berry, Abigail Breslin, Morris Chestnut
 • 2924  The Ugly Truth (2009)
  INFO
  Gola istina (2009) on IMDb
  Bitka među spolovima zahuktava se u filmu Gola istina; pametnoj, seksi komediji o muškarcima, ženama i golemom procjepu koji razdvaja način na koji svaka strana razmišlja, mašta i pokušava zavesti onu drugu. Iskre frcaju između Katherine Heigl (serija „Uvod u anatomiju“, Zalomilo se) i Gerarda Butlera (300) koji glume dvoje suradnika kojima je suđena međusobna mržnja. Ona je odlučna pronaći profinjenog partnera iz snova. On je na misiji da ženama objasni kako se trebaju sabrati i priznati da je muškarcima zaista samo jedna stvar na pameti. No, kada joj on odlučuje pomoći da pronađe ono što želi, oboje će naučiti nešto sasvim neočekivano o tome kako se snažno čak i najveće suprotnosti privlače.

  Director: Robert Luketic
  Writers: Nicole Eastman , Karen McCullah
  Stars: Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Turner
 • 3229  Jack The Giant Slayer (2013)
  INFO
  Džek ubica divova (2013) on IMDb
  Akcijska fantastična priča ratu koji je nastao kada je mladi farmer slučajno otvorio vrata između našeg svijeta i strašnog svijeta divova. Pušteni na Zemlju po prvi puta u mnogo stoljeća sa najsnažnijom željom da ju osvoje. U borbi za kraljevstvo, svoje ljude i ljubav princeze suočit će se sa ratnicima za koje je mislio da postoje samo u legendama. Jack kreće u legendarnu bitku života da spriječi divove u njihovom naumu.

  Director: Bryan Singer
  Writers: Darren Lemke, Christopher McQuarrie
  Stars: Nicholas Hoult, Ewan McGregor, Stanley Tucci
 • 33
  3x18  Shadowhunters (2018) 3x18
  INFO
  Shadowhunters: The Mortal Instruments (2016– ) on IMDb
  Godina:
  2016
  Žanr: Action, Drama, Fantasy
  Trajanje: 42 min
  Opis: Radnja Shadowhuntersa prati Clary Fray koja na svoj rodendan dozna da je pola covjek, a pola andeo i da potjece iz duge loze lovaca na demone. Zajedno sa shadowhunterom Jaceom i svojim najboljim prijateljem Simonom ulazi u svijet vila, carobnjaka, vampira i vukodlaka te otkriva više od svojoj prošlosti i sudbini nego što je htjela.

  Stars: Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Alberto Rosende
 • 20
  3x17  Shadowhunters (2018) 3x17
  INFO
  Shadowhunters: The Mortal Instruments (2016– ) on IMDb
  Godina: 2016
  Žanr: Action, Drama, Fantasy
  Trajanje: 42 min
  Opis: Radnja Shadowhuntersa prati Clary Fray koja na svoj rodendan dozna da je pola covjek, a pola andeo i da potjece iz duge loze lovaca na demone. Zajedno sa shadowhunterom Jaceom i svojim najboljim prijateljem Simonom ulazi u svijet vila, carobnjaka, vampira i vukodlaka te otkriva više od svojoj prošlosti i sudbini nego što je htjela.

  Stars: Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Alberto Rosende
Gost
  
Ukupno
Korisnici
Gosti
Ukupno online: 20
Gosti: 20
Korisnka: 0
  


Copyright Lud@k Site © 2018