Novo

Popularno


Novo na sajtu

Gost
Gunfight at the O.K. Corral (1957)

Gunfight at the O.K. Corral (1957)

Gunfight at the O.K. Corral (1957) on IMDb
Provincijski gradić u Teksasu, 1881. Nakon što se obračuna s Edom Baileyjem (L. Van Cleef), željnim osvete zbog bratove smrti, nepopravljivi se kockar i mjesni izopćenik dr. John "Doc" Holliday (K. Douglas) pridruži proslavljenom saveznom šerifu Wyattu Earpu (B. Lancaster). Earp planira mirovinu, ali ga spriječi brzojav brata Virgila (J. Hudson) čijoj obitelji u Arizoni zaprijete članovi klana Clanton poznatog po nasilništvu i razbojstvima. Na putu u Tombstone Earla, zaljubljenog u lijepu kockaricu Lauru (R. Fleming), prati Holliday, dok će ih obojicu u Arizoni dočekati neprijateljski raspoloženi Clantonovi među kojima su Ike (L. Bettger) i Billy (D. Hopper), te njihov plaćenik Johnny Ringo (J. Ireland)...

Director: John Sturges
Writers: Leon Uris (screenplay), George Scullin (suggested by an article by)
Stars: Burt Lancaster, Kirk Douglas and Rhonda Fleming
Ghost In The Shell 2: Innocence (2004)

Ghost In The Shell 2: Innocence (2004)

Innocence (2004) on IMDb
Godina: 2004
Žanr: Animation, Drama, Sci-Fi
Trajanje: 100 min
Opis: Drugi film, Ghost in the Shell 2: Innocence prati avanture jednog člana grupe tajne japanske jedinice za nacionalnu sigurnost koja je specjalizirana za borbu protiv kriminala povezanih uz naprednu tehnologiju.

Director: Mamoru Oshii
Writers: Masamune Shirow (comic "Koukaku-Kidoutai"), Mamoru Oshii (screenplay)
Stars: Akio Ôtsuka, Atsuko Tanaka, Kôichi Yamadera
The Wolfman (2010)

The Wolfman (2010)

Vukodlak (2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Drama | Horror | Thriller
Trajanje: 103 min
Opis: Inspirisan klasikom studija Universal, The Wolfman vraća mit o ukletom čoveku na sam početak. Benicio Del Toro glumi Lawrencea Talbota, progonjenog plemića koji se vraća na porodično imanje nakon nestanka svog brata. Posle susreta sa otuđenim ocem (Anthony Hopkins), Talbot kreće u potragu za svojim bratom... i otkriva jezivu sudbinu za sebe. Detinjstvo Lawrencea Talbota okončalo se noći kada je umrla njegova majka. Nakon što je napustio uspavano viktorijansko selo Blekmur, on je proveo decenije pokušavajući da zaboravi. U međuvremenu ga pronalazi verenica njegovog brata Gwen Conliffe (Emily Blunt) i on se vraća kući da pomogne u potrazi. Otkriva da su seljani stradali od nečega brutalne snage i ogromne krvožednosti, kao i da je sumnjičavi inspektor Skotland Jarda po imenu Aberline (Hugo Weaving) došao da istraži slučaj. Kako se delići slagalice slažu, on saznaje o staroj kletvi koja pretvara ljude u vukodlake u noć punog meseca. Sada, ukoliko ima ikakvu šansu da okonča pokolj i zaštiti ženu u koju je počeo da se zaljubljuje, Talbot mora da uništi zlobno stvorenje u šumama koje okružuju Blekmur. Ali dok traga za stvorenjem, jednostavni čovek sa izmučenom prošlošću saznaće svoju primitivnu stranu... za koju nikada nije mislio da postoji.

Director: Joe Johnston
Writers: Andrew Kevin Walker (screenplay), David Self (screenplay)
Stars: Benicio Del Toro, Anthony Hopkins and Emily Blunt