Novo

Popularno


Novo na sajtu

Gost
LelleBelle (2010)

LelleBelle (2010)

Big Top Scooby-Doo! (Video 2012) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Drama, Music, Romance
Trajanje: 85 min
Opis: 19-godišnja violinistica Belle živi u malom selu u Nizozemskoj. Iako su svi oko nje opsjednuti seksom, njoj je jedini interes violina pa naporno radi kako bi se što bolje pripremila za ispit za upis na konzervatoriju. Njezina tehnika je dobra, ali joj njezin stav stoji na putu do uspjeha. Belle odlazi u grad te počinje živjeti u svom novom okruženju među ostalim studentima, te uskoro počinje otkrivati svoju seksualnost. Sa oživljavanjem seksualnosti oživljuje i strastveni glazbenik u njoj ...

Director: Mischa Kamp
Writers: Jacqueline Epskamp, Tamara Monzon
Stars: Anna Raadsveld, Benja Bruijning and Charlie Dagelet
33 Postcards (2011)

33 Postcards (2011)

33 Postcards (2011) on IMDb

Godina: 2011
Žanr: Crime, Drama, Music
Trajanje: 97 min
Opis: Mei Mei (Zhu Lin), 16 godina starih kineskih siročadi, ništa drugo nego što je deo "savršene" porodice. Kada joj sirotište putuje u Australiju da se upiše na Australian Choir Festival Mei Mei iskoristi priliku da pronađe njen australijski sponzor Dean Randall (Gui Pearce). Međutim, ono što ona nalazi daleko je od onoga što je on opisao. Prvotno neusklađen i isključen, ova dva započinju putovanje u potrazi za pripadnošću, porodicom, otkupom, ljubavlju i prihvatanjem.

Director: Pauline Chan
Writers: Pauline Chan, Philip Dalkin
Stars: Guy Pearce, Zhu Lin, Claudia Karvan
Attack on Darfur (2009)

Attack on Darfur (2009)

Darfur (2009) on IMDb
Godina: 2009
Žanr: Drama, War
Trajanje: 98 min
Opis: Radnja Darfur-a se vrti oko šest zapadnjackih novinara koji posecuju malo selo u Darfur regiji. Kada saznaju za brutalnu militantsku frakciju po imenu Džandžavid sponzorisanu od strane države kako se krece ka selu suocavaju se sa teškom odlukom, da napuste Sudan i prenesu strahote svetu ili da rizikuju sopstvene živote i nadi da ce izbeci potpuni pokolj.

Director: Uwe Boll
Writers: Uwe Boll, Chris Roland
Stars: Kristanna Loken, David O'Hara, Noah Danby

Pravila čata
Članovi online
Mini chat
+Mini chat
0
Ukupno online: 65
Gosti: 65
Korisnka: 0