Novo

Popularno


Novo na sajtu

Gost
Free Willy (1993)

Free Willy (1993)

Sloboda za Vilija (1993) on IMDb
Godina: 1993
Žanr: Adventure, Drama, Family
Trajanje: 112 min
Opis: Odrastajući bez bioloških roditelja, Jesse (J. J. Richter) često mijenja udomitelje i zapravo živi na ulici družeći se s nekolicinom najboljih prijatelja među kojima je i Perry (M. Bacall). Jedne noći Jesse i Perry završe u zabavnom parku gdje Jesseja uplaši kit ubojica Willy koji je nedavno uhvaćen kako bi postao glavna atrakcija parka. Jesse završi na policiji pri čemu ga policajac Dwight (M. Williamson) odluči udomiti kod bračnog para Glena (M. Madsen) i Annie Greenwood (J. Atkinson). Iako su Greenwoodovi brižni i pažljivi prema njemu, ogorčeni dječak stvara im samo probleme, a jedino se raduje posjetama zabavnom parku u kojem počne prijateljevati s također nesretnim Willyjem. I dok Willyjevi treneri Rae (L. Petty) i Randolph (A. Schellenberg) vjeruju u kitove sposobnosti, pohlepni vlasnik parka Dial (M. Ironside) zaključi da će od životinje imati više koristi ako je ubije...

Director: Simon Wincer
Writers: Keith Walker (story) (as Keith A. Walker), Keith Walker (screenplay) (as Keith A. Walker)
Stars: Jason James Richter, Lori Petty, Michael Madsen
My Brother Tom (2001)

My Brother Tom (2001)

My Brother Tom (2001) on IMDb
Godina: 2001
Žanr: Drama
Trajanje: 105 min
Opis: Mlada djevojka Jessica živi sa svojom bogatom obitelji u maloj zajednici britanskog sela i puno vremena provodi u prirodi. Jessiku jedne noći siluje njen susjed koji je ujedino i njen učitelj, te utjehu potraži u šumi. Sprijatelji se sa tinejdžerm Tomom kojeg je seksualno zlostavljao njegov otac. Povrjeđeni i povezani sličnim iskustvom stvaraju vlastitu stvarnost u koju nitko drugi ne može ući.

Director: Dom Rotheroe
Writers: Alison Beeton-Hilder, Dom Rotheroe
Stars: Jenna Harrison, Ben Whishaw, Honeysuckle Weeks

Lud@k Site ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.

Ovde ce doci prijatelji sajta
Pravila čata
Članovi online
Mini chat
+Mini chat
0
Ukupno online: 17
Gosti: 17
Korisnka: 0