Novo

Popularno


Novo na sajtu

Gost
Attack on Darfur (2009)

Attack on Darfur (2009)

Darfur (2009) on IMDb
Godina: 2009
Žanr: Drama, War
Trajanje: 98 min
Opis: Radnja Darfur-a se vrti oko šest zapadnjackih novinara koji posecuju malo selo u Darfur regiji. Kada saznaju za brutalnu militantsku frakciju po imenu Džandžavid sponzorisanu od strane države kako se krece ka selu suocavaju se sa teškom odlukom, da napuste Sudan i prenesu strahote svetu ili da rizikuju sopstvene živote i nadi da ce izbeci potpuni pokolj.

Director: Uwe Boll
Writers: Uwe Boll, Chris Roland
Stars: Kristanna Loken, David O'Hara, Noah Danby
The Wolfman (2010)

The Wolfman (2010)

Vukodlak (2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Drama | Horror | Thriller
Trajanje: 103 min
Opis: Inspirisan klasikom studija Universal, The Wolfman vraća mit o ukletom čoveku na sam početak. Benicio Del Toro glumi Lawrencea Talbota, progonjenog plemića koji se vraća na porodično imanje nakon nestanka svog brata. Posle susreta sa otuđenim ocem (Anthony Hopkins), Talbot kreće u potragu za svojim bratom... i otkriva jezivu sudbinu za sebe. Detinjstvo Lawrencea Talbota okončalo se noći kada je umrla njegova majka. Nakon što je napustio uspavano viktorijansko selo Blekmur, on je proveo decenije pokušavajući da zaboravi. U međuvremenu ga pronalazi verenica njegovog brata Gwen Conliffe (Emily Blunt) i on se vraća kući da pomogne u potrazi. Otkriva da su seljani stradali od nečega brutalne snage i ogromne krvožednosti, kao i da je sumnjičavi inspektor Skotland Jarda po imenu Aberline (Hugo Weaving) došao da istraži slučaj. Kako se delići slagalice slažu, on saznaje o staroj kletvi koja pretvara ljude u vukodlake u noć punog meseca. Sada, ukoliko ima ikakvu šansu da okonča pokolj i zaštiti ženu u koju je počeo da se zaljubljuje, Talbot mora da uništi zlobno stvorenje u šumama koje okružuju Blekmur. Ali dok traga za stvorenjem, jednostavni čovek sa izmučenom prošlošću saznaće svoju primitivnu stranu... za koju nikada nije mislio da postoji.

Director: Joe Johnston
Writers: Andrew Kevin Walker (screenplay), David Self (screenplay)
Stars: Benicio Del Toro, Anthony Hopkins and Emily Blunt
The Words (2012)

The Words (2012)

Plagijator (2012) on IMDb
Godina: 2012
Žanr: Drama, Mystery, Romance
Trajanje: 97 min
Opis: Ova slojevita romantična drama prati mladog pisca Roryja Jansena (Bradley Cooper) koji konačno postiže uspeh objavljivanjem sledećeg velikog američkog romana. Stvar je samo u tome - što ga on nije napisao. Dok se prošlost vraća da ga progoni, a književna slava raste, Jansen je primoran da se suoči sa skupom cenom za krađu rada drugog čoveka, i postavljanje ambicija i uspeha iznad osnovne tri reči života.

Directors: Brian Klugman, Lee Sternthal
Writers: Brian Klugman (screenplay), Lee Sternthal (screenplay)
Stars: Bradley Cooper, Dennis Quaid and Olivia Wilde

Pravila čata
Članovi online
Mini chat
+Mini chat
0
Ukupno online: 65
Gosti: 65
Korisnka: 0