Novo

Popularno


Novo na sajtu

 • 505  Two And A Half Men 2x05
  INFO
  Lud@k Site 7.1/10
  Godina: 2009
  Žanr: Comedy
  Trajanje: 22 min
  Opis: A hedonistic jingle writer's free-wheeling life comes to an abrupt halt when his brother and 10-year-old nephew move into his beach-front house.

  Creators: Lee Aronsohn, Chuck Lorre
  Stars: Jon Cryer, Ashton Kutcher and Angus T. Jones
 • 986  Stargate: Atlantis - 2x05
  INFO
  Zvezdana kapija: Atlantida (2004–2009) on IMDb
  Godina: 2004
  Žanr: Action, Adventure, Drama
  Trajanje: 45 min
  Opis: Ekspedicija na Atlantis pod vodstvom Dr. Weir dolazi u grad Drevnih i ubrzo su prisiljeni tražiti izlaz iz krize uzrokovane kroničnim nedostatkom energije te zalihama hrane koju zbog nemogućnosti pozivanja Zemlje ne mogu osigurati. Tako upoznaju Athosijance, a skupa sa njima i nove moćne neprijatelje Wraithe, koje bude iz dugogodišnje hibernacije. Major Sheppard sastavlja tim koji se sastoji od njega, Dr. McKaya, poručnika Forda i Athosijanke Teyle. Također početkom sezone stvaraju sebi nove neprijatelje Geniije, vojnu civilizaciju sa tehnologijom iz 1950-ih godina. Pred kraj sezone pod napadom Wraitha spremaju se na evakuaciju sa Atlantisa, ali im u zadnji trenutak stiže pomoć sa Zemlje. Sezona ipak završava opsadom Atlantisa, ne prikazujući konačan ishod.

  Creators: Robert C. Cooper, Brad Wright
  Stars: Joe Flanigan, Rachel Luttrell, David Hewlett
 • 673
  2x05  The X Files 2x05
  INFO
  Dosije iks (1993– ) on IMDb
  Godina: 1993–2002
  Žanr: Drama, Mystery, Sci-Fi
  Trajanje: 45 min
  Opis: Američko-kanadska serija čiji je tvorac Kris Karter. Prikazivana devet sezona na FOX mreži, od 1993. do 2002. Serija se bavi paranormalnim fenomenima, koji su u FBI zavedeni kao "Dosije X". U centru pažnje su dva agenta: Foks Molder (Dejvid Duhovni) i njegova partnerka Dejna Skali (Džilijen Anderson). Skali je Molderu dodeljena kao partnerka koja je trebalo da proverava njegov rad i dostavlja podatke nadređenima. Međutim, vremenom se između njih razvija pravi prijateljski odnos pun poverenja. Osim epizoda koje se bave paranormalnim fenomenima, veliki broj epizoda je posvećen tzv. teoriji zavere U njima se pokazuje da prava vlast u Americi pripada ljudima iz senke koji odlučuju šta javnost sme, a šta ne sme da zna. Ti ljudi beskrupulozno varaju i obmanjiju američku (i svetsku) javnost, vrše nad ljudima eksperimente, ugrađuju implante, ubijaju i uništavaju. Slogani "želim da verujem", "istina je negde tamo", "ne veruj nikome" su postali sastavni deo pop-kulture.

  Creator: Chris Carter
  Stars: David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi
 • 7707  Teen Wolf (2011) 2x05
  INFO
  IMDB Ocena: 7.3/10
  Godina: 2011
  Žanr: Comedy | Drama | Horror
  Trajanje: ... min
  Opis: "Vukodlak tinejdzer" - MTV-eva nova TV serija Teen Wolf, remake istoimenog filma sa Michael J. Foxom. Serija je bazirana oko mladog autsajdera po imenu Scott McCall, koji je jedne noci lutajuci sumom u potrazi za mrtvim tijelom napadnut od vukodlaka. Uspije pobjeci od napada sa samo ugrizom, te pocinje primijecivati neke promjene u sebi.

  Director: Jeff Davis
  Stars: Tyler Posey, Crystal Reed and Dylan O'Brien
 • 446
  2x05  The Mentalist (2009) 2x05
  INFO
  Mentalista (2008–2015) on IMDb
  Godina: 2008
  Žanr: Crime, Drama, Mystery
  Trajanje: 43 min
  Opis: Patrick Jane je "Mentalist" tj. stručnjak za manipulaciju uma, služi se sugestijom i čitanjem misli, predviđanjima, zapažanjima i hipnozom. 5 godina nakon ubojstva svoje supruge i kćeri Patrick Jane se pridružuje CBI-u (Kalifornijskom istražnom birou) kao savjetnik u rješavanju zločina.

  Creator: Bruno Heller
  Stars: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang
 • 1085
  2x05  La Femme Nikita 2x05
  INFO
  Nikita (1997–2001) on IMDb
  Godina: 1997–2001
  Žanr: Action, Drama, Romance
  Trajanje: 60 min
  Opis: La Femme Nikita je kandaska špijunska drama zasnovana na istoimenom francuskom filmu Luka Besona. Odsek 1, veoma tajna anti-teroritička organizacija lažira smrt devojke optužene za ubistvo policajca i osuđene na smrtnu kaznu, i stavlja je na obuku posle koje treba da postane profesionalni ubica. Pod pretnjom da će biti ubijena(ukinuta), Nikita mora da izvršava nemilosrdne i nemoralne zahteve Odseka. Ipak, ona pokušava da očuva svoja moralna ubenjenja i dušu. Jedna od glavnih tema kojima se serija bavi je upravo ta okrutna politika "Odeka 1" ("cilj opravdava sredstvo"), nihovi nemoralni postupci (mučenja, ubistva, samoubilačke misije…) u postizanju višeg cilja, lanac komande i surova borba operativaca za opstanak... Greške se ne tolerišu, i nema mesta za slabosti. Vremenom, Nikita ulazi u veoma rizičnu ljubavnu vezu sa svojim mentorom, misterioznim Majklom što postaje još jedan izvor sukoba sa Odsekom i njegovim strogim pravilima. Međusobna povezanost i odnosi između likova vremenom postaju veoma bitna tema serije.

  Creator: Joel Surnow
  Stars: Peta Wilson, Don Francks, Eugene Robert Glazer
 • 3032
  2x05  The Vampire Diaries 2x05
  INFO
  Vampirski dnevnici (2009–2017) on IMDb
  Godina: (2009–2017)
  Žanr: Drama, Fantasy, Horror
  Trajanje: 43 min
  Opis: "Vampirski dnevnici" - radi se o tinejdzerki Eleni koja se zaljubi u novog ucenika, zgodnog i misterioznog Stefana, koji je ujedno i vampir. Stefan je dobar vampir koji pokusava zivjeti normalnim zivotom medju ljudima, dok s druge strane njegov brat Damon je utjelovljenje nasilja i brutalnosti. Ta dva brata, jedan dobar, jedan zao, ulaze u rat za Eleninu dusu.

  Stars: Nina Dobrev, Paul Wesley and Ian Somerhalder
 • 496
  2x05  Buffy the Vampire Slayer 2x05
  INFO
  Bafi, ubica vampira (1997–2003) on IMDb
  Godina: 1997–2003
  Žanr: Action, Drama, Fantasy
  Trajanje: 44 min
  Opis: Priča prati glavnu junakinju, Buffy Anne Summers, “chosen by fate to battle against vampires, demons and the forces of darkness as the Slayer” od trenutka kada se sa majkom doseljava u Sunnydale, gradić koji, sticajem okolnosti, privlači vampire, demone, zombije i kojekakve onostrane aveti. Tu upoznaje nekoliko prijatelja, kasnije okupljenih u Scooby Gang, koji joj pomažu u njenim borbama. Svih vrsta. Buffy, koja bi, bar kad je zateknemo na početku serije, mnogo više volela da bude cheerleadersica i da održi svoj “valley girl” stav, nego da bude "the chosen one" i mlati se sa zlim silama, tokom cele serije (izmedju spasavanja sveta i ubijanja čudovista) ima jedan cilj:“to be like other girls”.

  Creator: Joss Whedon
  Stars: Sarah Michelle Gellar, Nicholas Brendon, Alyson Hannigan
 • 415  Numb3rs 2x05
  INFO
  Broj3vi (2005–2010) on IMDb
  Godina: 2005–2010
  Žanr: Crime, Drama, Mystery
  Trajanje: 43 min
  Opis: Specijalni agent FBI-a Don Eppes regrutira svog brata Charlieja, matematičkog genijalca, da im pomogne sa zagonetnim slučajevima u Los Angelesu. Dvojica braće preuzimaju najteže slučajeve i prate tragove sagledavajući ih iz potpuno nove perspektive, a pomažu im i Donova partnerica Terry Lake i novi agent David Sinclair. Charliejev prijatelj i kolega dr. Larry Fleinhardt radije bi da se on vrati svojim sveučilišnim obvezama. Njegov otac je, naprotiv, zadovoljan što vidi svoje sinove kako rade zajedno, ali strahuje da će njihova natjecateljska narav postati problem. Kada se kriminalistika i matematika udruže donose odgovore na najkompleksnija pitanja u najokrutnijim zločinima Autori su serijom željeli pokazati kako je matematika mnogo više od brojeva, te istražiti njezinu logiku i racionalnost. Dok su se pripremali za snimanje, istraživali su kojim se sve metodama FBI danas koristi kako bi se riješili slučajevi, te koje sve suradnike s raznih područja.

  Creators: Nicolas Falacci, Cheryl Heuton
  Stars: Rob Morrow, David Krumholtz and Judd Hirsch
 • 411
  2x05  Ali Mekbil 2x05
  INFO
  Ali Mekbil (1997–2002) on IMDb
  Godina: 1997–2002
  Žanr: Comedy, Drama, Fantasy
  Trajanje: 45 min
  Opis: "Ali Mekbil" jedna je od klasičnih komedija o karijerama advokata. Sakupljeni na jednom mestu u neobičnoj i dinamičnoj advokaturi, prijatelji i kolege susreću se sa svakakvim slučajevima kako u sudu tako i u ličnom životu i međusobnim odnosima. Likovi u "Ali Mekbil" su malo uvrnuti, što autori serije uspevaju da prikažu ne samo dobro odabranim sastavom glumačke ekipe, a i nizom interesantnih specijalnih efekata koji se s vremena na vreme pojavljuju. Ekipu u kompaniji "Fiš i Kejdž" (koja kasnije postaje "Fiš, Kejdž i Mekbil") čine neobični dobričina (ali isto tako i veoma pametni) Džon Kejdž, donekle perverzni mangup sa mnogobrojim fetišima Ričard Fiš, uporna i uvek u potrazi za pažnjom Elejn, principijelna i neverovatno lepa plavuša Nel Porter, i nezavisna tigrica Ling. A sama Ali, koju je izgleda nemoguće opisati jednostavnim rečima, nastavlja li nastavlja da traži pravu ljubav, dok se u isto vreme bavi nečim mnogo komplikovanijim. Ne, ne radi se o advokatskoj karijeri, već o tome da Ali u stvari stalno traži smisao života, ako ne uopšte, onda barem u svom malom i istovremeno neshvatljivo velikom i raznolikom životu.

  Creator: David E. Kelley
  Stars: Calista Flockhart, Greg Germann, Jane Krakowski
 • 601
  2x04  Castle (2009) 2x04
  INFO
  Kasl (2009–2016) on IMDb
  Godina: 2003-2012
  Žanr: Comedy, Crime, Drama
  Trajanje: 45 min
  Opis: Serija nastala u produkciji ABC Studia i Beacon Televizije. Richard Castle je uspješan spisatelj krimića koji je upravo ubio glavnog karaktera u svojoj knjizi. Ipak, čini se da jedan od njegovih fanova voli Richardove knjige malo previše jer su se počela događati neobjašnjiva ubojstva imitirana po scenama ubojstava opisanih u Richardovim knjigama. Nakon što ga je ispitala policija, Richard se udružuje sa Detektivkom Kate Beckett te joj pomaže u rješavanju tog slučaja.

  Creator: Andrew W. Marlowe
  Stars: Nathan Fillion, Stana Katic and Jon Huertas
 • 683
  2x04  Buffy the Vampire Slayer 2x04
  INFO
  Bafi, ubica vampira (1997–2003) on IMDb
  Godina: 1997–2003
  Žanr: Action, Drama, Fantasy
  Trajanje: 44 min
  Opis: Priča prati glavnu junakinju, Buffy Anne Summers, “chosen by fate to battle against vampires, demons and the forces of darkness as the Slayer” od trenutka kada se sa majkom doseljava u Sunnydale, gradić koji, sticajem okolnosti, privlači vampire, demone, zombije i kojekakve onostrane aveti. Tu upoznaje nekoliko prijatelja, kasnije okupljenih u Scooby Gang, koji joj pomažu u njenim borbama. Svih vrsta. Buffy, koja bi, bar kad je zateknemo na početku serije, mnogo više volela da bude cheerleadersica i da održi svoj “valley girl” stav, nego da bude "the chosen one" i mlati se sa zlim silama, tokom cele serije (izmedju spasavanja sveta i ubijanja čudovista) ima jedan cilj:“to be like other girls”.

  Creator: Joss Whedon
  Stars: Sarah Michelle Gellar, Nicholas Brendon, Alyson Hannigan
 • 531  Prison Break 2x04
  INFO
  IMDB Ocena: 8.6/10
  Godina: 2005-2009
  Žanr: Action | Crime | Drama
  Trajanje: 43 min
  Opis: "Zbog Politicke Urote, Nevin covjek je poslan u Zatvor na Smrtnu kaznu. Njegova jedina nada je njegov brat, koji namjerno prekrsi zakon da bi zavrsio u zatvoru sa svojim bratom i isplanirao bijeg za obojicu iz zatvora: Preporuka za gledanje:Tihomir21

  Creator: Paul Scheuring
  Stars: Dominic Purcell, Wentworth Miller and Amaury Nolasco
 • 1588  Charmed 2x04
  INFO
  Čari (1998–2006) on IMDb
  Godina: 1998-2006
  Žanr: Drama, Fantasy, Mystery
  Trajanje: 42 min
  Opis: Tri Sestre otkrivaju njihovu sudbinu, da se bore protiv sila zla, Koristeci Magiju. One su Carobnice.

  Creator: Constance M. Burge
  Stars: Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Brian Krause
 • 841  Beverly Hills 2x04
  INFO
  IMDB Ocena: 5.9/10
  Godina: 1990–2000
  Žanr: Drama | Romance
  Trajanje: 44 min
  Opis: Focuses on the pleasures and problems of a group of rich children who go to West Beverly High School.

  Creator: Darren Star
  Stars: Jason Priestley, Shannen Doherty and Luke Perry
 • 2663  Stargate Universe 2x04
  INFO
  SGU Stargate Universe (2009–2011) on IMDb
  Godina: 2009
  Žanr: Action | Adventure | Sci-Fi
  Trajanje: 43 min
  Opis: The Previously unknown purpose of the "Ninth Chevron" is revealed, and ends up taking a team to an Ancient ship "Destiny", a ship built millions of years ago by the Ancients, used to seed Distant galaxies with Stargates. This team, led by Dr. Nicolas Rush and Colonel Everett Young, is trapped on the ship, unable to change its programmed mission. The team encounters new races, new technology and new enemies as the runaway ship travels to the far ends of the Universe.

  Creators: Robert C. Cooper, Brad Wright Stars: Robert Carlyle, Louis Ferreira and Brian J. Smith
 • 437
  2x04  Doctor Who (2005) 2x04
  INFO

  Doktor Hu (2005– ) on IMDb
  Godina: 2005-2013
  Žanr: Adventure | Drama | Family
  Trajanje: 45 min
  Opis: Christopher Eccleston tumači lik Doktora Whoa, putnika kroz vrijeme iz neke druge galaksije. Njegov Doktor je mudar i duhovit, drzak i hrabar. Izvanzemaljac i samotnjak (teško je održati prijateljstva kad ti posao nalaže da neprestano putuješ prostorom i vremenom), njegova mu logika postaje nužno oruđe u trenutku kad se svijet nađe u opasnosti. No kad su posrijedi veze, osjeća se manjkavo. Zato mu treba Rose. Rose je djevojka iz sadašnjosti zatočena u dosadnom postojanju. Od njihova prvog susreta Doktor i Rose srodne su duše. Oni se razumiju i međusobno nadopunjavaju. Budući da je ništa ne drži kod kuće (ni prezahtjevna majka ni nesretan dečko), ona izabire Doktora i njegovo obećanje da će doživjeti fantastične pustolovine u svemiru. I nije ju iznevjerio. Rose će tako osujetiti urotu izvanzemaljaca da zavladaju Zemljom, doživjeti smak svijeta milijunima godina u budućnosti, upoznati Charlesa Dickensa i zlog Gletha, te imati priliku da još jedanput vidi svog preminulog oca. No kad se Doktoru na putu nađe neprijatelj za kojega je odavno vjerovao da je mrtav, Rose i cijelo čovječanstvo naći će se u opasnosti da zauvijek nestanu iz svemira.

  Stars: David Tennant, Matt Smith, Karen Gillan
 • 659  Supernatural 2x04
  INFO
  IMDB Ocena: 8.6/10
  Godina: 2005
  Žanr: Drama | Fantasy | Horror
  Trajanje: 60 min
  Opis: Serija prati dvojicu braće, Sama i Deana. Njih je odgojio njihov otac, John, da progone i ubiju sve one stvorove koji vrebaju u tami, nakon što je njihovu majku, Mary, ubilo nešto natprirodno dok su bili mali.
  22 godine nakon tog događaja braća su krenula na putovanje, boreći se usput sa zlom, da bi pronašli svog oca koji je u međuvremenu nestao tražeći onoga koji je ubio njihovu majku...

  Creator: Eric Kripke
  Stars: Jared Padalecki, Jensen Ackles and Jim Beaver
Gost
  
Ukupno
Korisnici
Gosti
Ukupno online: 12
Gosti: 12
Korisnka: 0
  


Copyright Lud@k Site © 2018