Novo

Popularno


Novo na sajtu

Gost
Heartless (2009)

Heartless (2009)

Bez srca (2009) on IMDb
Godina: 2009
Žanr: Drama, Fantasy, Horror
Trajanje: 114 min
Opis: Jamie Morgan rođen je sa velikim ožiljkom u obliku srca na licu, zbog čega je konstantno ismejavan i bez društva. Dok tumara po napuštenim dvorištima istočnog Londona i fotografiše ih, nailazi na bandu nasilnika koji ga uvlače u haotični svet kojim vladaju demonske sile.

Director: Philip Ridley
Writer: Philip Ridley
Stars: Jim Sturgess, Luke Treadaway, Clémence Poésy
Hallam Foe Aka Mister Foe (2007)

Hallam Foe Aka Mister Foe (2007)

Hallam Foe (2007) on IMDb
Godina: 2007
Žanr: Drama, Mystery, Romance
Trajanje: 95 min
Opis: Sedamnaestogodišnjak, Hallam Foe je neobični tinejdžer kojem nedostaje majka. Ona je počinila samoubojstvo, utopivši se u jezeru nedaleko od njihovog doma u Edinburghu, nakon što je uzela preveliku količinu tableta za spavanje. Hallam provodi svoje slobodno vrijeme špijunirajući svoje susjede i optužujući svoju pomajku Verity da je ubila njegovu majku. Nakon diskusije sa svojim ocem Hallam se iskrade iz kuće i otputuje u London.Tamo vidi Kate Breck i postaje opsjednut sa njom jer ga ona podsjeća na majku. Film je nagrađen sa 2 nagrade Berlinalea, Baftom, te sa još 5 filmskih nagrada.

Director: David Mackenzie
Writers: Peter Jinks (novel), David Mackenzie (screenplay)
Stars: Jamie Bell, Ruth Milne, John Paul Lawler
Grupo 7 Aka Unit 7 (2012)

Grupo 7 Aka Unit 7 (2012)

Specijalni odred 7 (2012) on IMDb
Godina: 2012
Žanr: Action, Drama, Thriller
Trajanje: 96 min
Opis: Dok se Sevilja sprema za Svetsku izložbu "Ekspo", četiri policajca u civilu dobijaju važan zadatak: da očiste ulice od droge i prostitucije. Za vođu odreda, mladog ambicioznog policajca Anhela, nade da će biti unapređen u detektiva zavise od postignutih rezultata. Partneri su mu brbljivi Mateo, smireni Migel i Rafael, uobraženi, ali surovo delotvorni policajac. Međutim, i pored početnog uspeha, pojavljuju se komplikacije - operacije Jedinice 7 izlaze iz okvira zakona zbog primene nasilja, prisile, laži i poluistina. Sve im je dopušteno. Dok operacije jedinice napreduju, Anhel i Rafael se razdvajaju. Anhel sledi svoju ambiciju i policijska prekoračenja, dok se Rafael polako menja zbog žene koju je upoznao.

Director: Alberto Rodríguez
Writers: Rafael Cobos (screenplay), Rafael Cobos (story)
Stars: Inma Alcántara, Andrés Blanco, Javier Berger