Novo

Popularno


Novo na sajtu

Gost
My Name Is Khan (2010)

My Name Is Khan (2010)

My Name Is Khan (2010) on IMDb
Godina: 2010
Žanr: Drama | Romance
Trajanje: 165 min
Opis: Rizvan Kan, musliman iz Indije, seli se sa porodicom u San Fransisko. Rizvan koji boluje od Aspergerovog sindroma i zaljubljuje se u Mandiru. Uprkos protivljenju porodice, on se ženi Mandirom te njih dvoje započinju porodični posao. Srećni su sve do 11. septembra kada se stavovi prema muslimanima bitno menjaju. Nakon što im se dogodila tragedija, Mandira se potresla i oni su se rastali. Rizvan je razočaran i zbunjen jer ga je ljubav njegova života ostavila.

Director: Karan Johar
Writers: Shibani Bathija (story), Shibani Bathija (dialogue), and 1 more credit »
Stars: Shah Rukh Khan, Kajol and Sheetal Menon
21 (2008)

21 (2008)

Vrhunska igra (2008) on IMDb
Godina: 2008
Žanr: Crime, Drama, Thriller
Trajanje: 123 min
Opis: Film 21 je zasnovan na istinitom bestseleru Bena Mezricha i prati grupu mladića koji su postali eksperti u veštini brojanja karata. Ben Campbell (Jim Sturgess) je stidljivi, brilijatni student MIT-a, koji rešenje problema plaćanja školarine nalazi u kartama. Izabran je da se pridruži grupi najtalentovanijih studenata koja svakog vikenda putuje u Vegas, sa lažnim identitetima i umećem kako da preokrenu šanse u blekdžeku u njihovu korist. Njih predvodi profesor matematike i statistički genije Micky Rosa (Kevin Spacey).

Director: Robert Luketic
Writers: Peter Steinfeld (screenplay), Allan Loeb (screenplay),
Stars: Jim Sturgess, Kate Bosworth and Kevin Spacey
Ill Manors (2012)

Ill Manors (2012)

Ill Manors (2012) on IMDb
Godina: 2012
Žanr: Crime, Drama
Trajanje: 121 min
Opis: Film se odvija u londonskom Forrest Gateu, a vrti se oko života osmoro likova. U njemu reper Plan B izvodi šest svojih pesama koje funkcionišu kao naracija filma. Likovi nastoje preživeti na ulici. Njihove se priče međusobno isprepliću, praveći tako ultra-realističnu, sumornu sliku sveta koji se nalazi na rubu samouništenja.

Director: Plan B (as Ben Drew)
Writer: Plan B (as Ben Drew)
Stars: Riz Ahmed, Ed Skrein, Lee Allen

Copyright Lud@k Site © 2018