Novo

Popularno


Novo na sajtu

 • 64  The Witch (2015)
  INFO
  Veštica: Narodna Priča Nove Engleske (2015) on IMDb
  Nova Engleska, 1630. godine. William i Katherine žive posvećenim kršćanskim životom. Kada njihov novorođeni sin nestane, a usjevi ne prispiju, u porodici počinju da sumnjaju jedni u druge. “The Witch” je zastrašujući portret jedne porodice rasplet unutar vlastitih strahova i strepnji, ostavljajući ih kao plijen za neizbježno zlo….

  Director: Jay Chandrasekhar
  Writers: John O'Brien, John O'Brien
  Stars: Seann William Scott, Johnny Knoxville, Jessica Simpson
 • 86
  2x04  Siren (2019) 2x04
  INFO
  Siren (2018) on IMDb
  Godina: 2018
  Žanr: Drama, Fantasy
  Trajanje: 45 min
  Opis: Drama SIRENA sa svojih deset epizoda vodi nas u Bristol Cove – priobalni gradic poznat po legendi da je nekada bio dom sirena. Kada dolazak tajanstvene djevojke dokaže istinitost ove predaje, bitka izmedu coveka i mora dobiva brutalan obrat dok se ova grabežljiva bica vracaju kako bi vratili svoje pravo na okean.

  Director: Emily Whitesell, Eric Wald
  Writer: Emily Whitesell, Eric Wald
  Stars: Alex Roe, Eline Powell, Fola Evans-Akingbola
 • 22  The Dukes of Hazzard (2005)
  INFO
  Djukovi iz Hazard okruga (2005) on IMDb
  Bo (S. W. Scott) i Luke Duke (J. Knoxville) su rođaci koji žive u mirnoj regiji Hazzard, pomažući ujaku Jesseu (W. Nelson) i njihovoj seksi rođakinji Daisy (J. Simpson) koja vodi obližnju pivnicu. Budući da su po prirodi vjetropirasti, rijetko im prođe dan bez psina, tako da dolaze i u sukobe s lokalnim šerifom (M. C. Gainey). Međutim, jednoga dana pojavi se ozbiljni problem: korumpirani lokalni moćnik Hogg (B. Reynolds), koji obitelj Duke mrzi, istjera ih s njihove farme, vjerojatno s namjerom da je prisvoji. Tako Bo i Duke, ne znajući što poduzeti, otputuju u Atlantu gdje se susretnu sa starom prijateljicom Katie i njezinom zgodnom kolegicom, ne bi li tamo uspjeli pronaći razlog zašto ih je Hogg istjerao s farme i što namjerava učiniti.

  Director: Jay Chandrasekhar
  Writers: John O'Brien, John O'Brien
  Stars: Seann William Scott, Johnny Knoxville, Jessica Simpson
 • 30  Late Summer (2016)
  INFO
  Late Summer (2016) on IMDb
  Dok starija zena zivi sama u svom domu u zabacenom delu Francuske, mladi par na odmoru odjednom upada u njen izolovani zivot.

  Director: Henrik Martin Dahlsbakken
  Writers: Henrik Martin Dahlsbakken, Henrik Martin Dahlsbakken
  Stars: Bente Børsum, Rolf Kristian Larsen, Heidi Toini
 • 42  Deo pa-i-beu Aka The Five (2013)
  INFO
  Deo pa-i-beu (2013) on IMDb
  Eun-A je izgubila porodicu od ruku serijskog ubice. Ona je sada mentalno i fizički uništena, ali odlučna da mu se osveti. U zamenu za svoje organe, angažuje za pomoć četiri osobe sa margine društva kojima su očajnički potrebni organi za transplataciju i plan započinje.

  Director: Yeon-Sik Jung
  Stars: Hak-rak Choi, In-gi Jeong, Jeong-ha
 • 18  When a Stranger Calls (1979)
  INFO
  Kad stranac pozove (1979) on IMDb
  Jill je mlada srednjoškolka koja na jednu noć postaje babysitterica mladoj obitelji doktora Mandrakisa. On i supruga odlaze na cjelovečernji izlazak i ostavljaju Jill da bude doma sa njihovom prehlađenom dječicom. Djeca su već zaspala pa je Jill pomislila da će ova večera proći vrlo jednostavno i bezbrižno. Netko je počinje zvati na telefon i na jezvom engleskom akcentu zapitkivati: Jesi li provjerila djecu? Pozivi se nastavljaju svakih desetak minuta te Jill počinje paničariti jer joj manijak počinje prijetiti da će uživati u njenoj krvi te da je upravo gleda.

  Director: Fred Walton
  Writers: Steve Feke, Fred Walton
  Stars: Carol Kane, Charles Durning, Rutanya Alda
 • 20  True Romance (1993)
  INFO
  Prava romansa (1993) on IMDb
  Klarens na svoj rođendan odlazi sam u bioskop, gde upoznaje prelepu Alabamu. Njih dvoje provedu zajedno noć i sledećeg dana ona mu priznaje kako radi kao prostitutka.

  Director: Tony Scott
  Writer: Quentin Tarantino
  Stars: Christian Slater, Patricia Arquette, Dennis Hopper
 • 1172  Victor Frankenstein (2015)
  INFO
  Viktor Frankenštajn (2015) on IMDb
  Kada eksperimenti radikalnog znanstvenika Victora Frankensteina odu predaleko, jedino ga Igor Strausman, njegov jednako briljantni asistent, može vratiti s ruba ludila i spasiti od njegove monstruozne kreacije.

  Director: Paul McGuigan
  Writers: Max Landis , Max Landis
  Stars: Daniel Radcliffe, James McAvoy, Jessica Brown Findlay
 • 22  Frankenstein (2004)
  INFO
  Frankenstein (TV Movie 2004) on IMDb
  Jos jedna u nizu verzija filmova o ludom naucniku koji je oziveo stvorenje iz mrtvih sastavljajuci ga iz delova drugih bezivotnih tela.

  Director: Marcus Nispel
  Writers: Dean R. Koontz (concept), John Shiban
  Stars: Parker Posey, Vincent Perez, Thomas Kretschmann
 • 48
  4x02  Killjoys (2018) 4x02
  INFO
  Killjoys (2015) on IMDb
  Godina: 2015
  Žanr: Sci-Fi
  Trajanje: 60 min
  Opis: U Kvodu, planetarnom sistemu na ivici međuplanetarnog klasnog rata,troje lovaca na nagrade željnih zabave pokušavaju da ostanu nepristrasni dok jure ucenjene zločince.

  Creator: Michelle Lovretta
  Stars: Hannah John-Kamen, Tamsen McDonough, Luke Macfarlane
 • 3235  Three to Tango (1999)
  INFO
  Troje za tango (1999) on IMDb
  Oskar Novak (Matthew Perry) i Piter Stajnberg (Oliver Platt) perspektivni su arhitekti na najboljem putu da dobiju prestižni posao koji bi ih konačno vinuo među najuspešnije. Iako su njihovi konkurenti znatno poznatiji, investitor projekta, bogataš Čarls Njumen (Dylan McDermott), preferira inovativne ideje Oscara i Pitera. Kada Čarls zabunom pomisli kako je Oskar homoseksualac, poverava mu nadgledanje svoje ljubavnice Ejmi (Neve Campbell)…

  Director: Damon Santostefano
  Writers: Rodney Patrick Vaccaro, Rodney Patrick Vaccaro
  Stars: Matthew Perry, Neve Campbell, Dylan McDermott
 • 27
  2x09  Counterpart (2018) 2x09
  INFO
  Counterpart (2018– ) on IMDb
  Godina:
  2018
  Žanr: Drama, Sci-Fi, Thriller
  Trajanje: 60 min
  Opis: SF triler koji prati Howarda Silka, malog kotačića u birokratskoj mašineriji UN-ove špijunske agencije smještene u Berlinu. Kada Howard otkrije da njegova organizacija čuva tajnu prelaska u paralelne dimenzije naći će se u žrvnju intriga, opasnosti i prijevara. Jedini čovjek kojem može vjerovati je Prime, a on je Howardov gotovo identični duplikat iz paralelnog svijeta.

  Stars: Harry Lloyd, Nazanin Boniadi, J.K. Simmons
 • 1361  Hart's War (2002)
  INFO
  Hartov rat (2002) on IMDb
  Za ubistvo koje se dogodilo u logoru optužen je avijatičar, narednik Linkoln Skot. Pukovnik Vilijam Meknamara, visoki činovnik iz porodice ratnih heroja, ubediće komandanta logora, pukovnika Vernera Visera, da dozvoli logorašima da održe sopstveno suđenje. Hart dobija zadatak da odbrani svog saborca i što se više udubljuje u istragu, on polako počinje da shvata da njegovi saborci nisu vodili isti rat, kao i da je njegovom "klijentu" najverovatnije podmetnuto. U međuvremenu, postaje jasno da Meknamara koristi ovaj događaj da bi prikrio svoju pravu nameru. On želi da sprovede u delo naredbu koju je dobio i uništi magacin sa oružjem, bez obzira na to što je u logoru.

  Director: Gregory Hoblit
  Writers: John Katzenbach , Billy Ray
  Stars: Bruce Willis, Colin Farrell, Terrence Howard
 • 4623  The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor (2008)
  INFO
  Mumija - Grobnica Zmaja imperatora (2008) on IMDb
  "Mumija: grobnica zmajskog cara" - Okonelovi moraju da zaustave mumiju, probudjenu nakon 2000 godina stare kletve, koja preti da nemilosrdno zavlada svetom. Carobnica Ci Juan, proklela je okrutnog kineskog Zmaja imperatora i njegovih 10.000 ratnika da vecnost provedu zatoceni u glini. Ali kada smeli avanturista Aleksa Okonela probudi vladara iz vecnog sna, morace da potrazi pomoc onih koji jedini znaju vise od njega tj od svojih roditelja.

  Director: Rob Cohen
  Writers: Alfred Gough, Miles Millar,
  Stars: Brendan Fraser, Jet Li and Maria Bello
 • 20  The Mummy Returns (2001)
  INFO
  Povratak mumije (2001) on IMDb
  Teba, 3067. pr. Kr. Staroegipatski Kralj Škorpiona (The Rock) odlučio je sa svojom vojskom pokoriti poznati svijet, ali je posle sedam godina vojevanja izgubio sve bitke. Suočen sa smrću usred pustinje zavetovao se bogu Anubisu da će mu predati dušu pomogne li mu pobediti neprijatelje. Nakon što mu je Anubis to i omogućio, duša Kralja Škorpiona zauvek je pripala bogu umrlih.

  Director: Stephen Sommers
  Writer: Stephen Sommers
  Stars: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah
 • 284  The Mummy (1999)
  INFO
  Mumija (1999) on IMDb
  Amerikanac koji služi u Francuskoj Legiji Stranaca na arheološkoj iskopini kod drevnog grada Hamunaptra slučajno budi mumiju…

  Director: Stephen Sommers
  Writers: Stephen Sommers , Lloyd Fonvielle
  Stars: Brendan Fraser, Rachel Weisz, John Hannah
 • 478  The Only Good Indian (2009)
  INFO
  The Only Good Indian (2009) on IMDb
  "Jedini dobar indijanac" - radnja filma smestena je u Kanzas rane 1900 godine, tinejdzer je preuzet od njegove porodice i prisiljen da pohadja udaljnu indijansku trening skolu, kako bi se uklopio u drustvo belaca. Medjutim on odlucuje da pobegne.

  Director: Kevin Willmott
  Writer: Thomas L. Carmody
  Stars: Wes Studi, J. Kenneth Campbell and Winter Fox Frank
 • 17  Shadows in the Storm (1988)
  INFO
  Senke u oluji (1988) on IMDb
  Telonius Pit je sredovečni doktor filozofije i zaljubljenik u poeziju, koji je nezadovoljan svojim poslom, životom i brakom. Nakon što dobije otkaz na poslu, podigne svu ušteđevinu i otputuje u potrazi za mirnim mestom na kojem bi mogao pisati. U hotelu upoznaje mladu ženu, koju muž zlostavlja. Sažali se nad njom i odluči joj pomoći.

  Director: Terrell Tannen
  Writer: Terrell Tannen
  Stars: Ned Beatty, Mia Sara, Michael Madsen
Gost
  
Ukupno online: 13
Gosti: 13
Korisnka: 0
  


Copyright Lud@k Site © 2018